Ştiri      Mancare - Retete
Rețeta băuturii care elimină insomniile, dezvăluită de Lidia Fecioru. Este nevoie de doar trei ingrediente și se prepară ușor și rapid

Rețeta băuturii care elimină insomniile, dezvăluită de Lidia Fecioru. Este nevoie de doar trei ingrediente și se prepară ușor și rapid

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat o rețetă inedită, care poate fi preparată rapid, pentru o băutură care ar ajuta la eliminarea insomniilor.

Ce alimente nu se recomandă să se mănânce dimineața, pe stomacul gol? Acestea pot afecta starea de sănătate

Ce alimente nu se recomandă să se mănânce dimineața, pe stomacul gol? Acestea pot afecta starea de sănătate

Dimineața este unul dintre cele mai vulnerabile momente din zi pentru stomac. Pentru menținerea sănătății, este necesară atenție atunci când vine vorba de alegerea mâncării în prima parte a zilei. Iată de ce alimente trebuie evitate pe stomacul gol.

Mihaela Bilic le explică românilor de ce nu este bine să mănânce roșii cu brânză. Medicul susține că este o combinație fatală pentru siluetă

Mihaela Bilic le explică românilor de ce nu este bine să mănânce roșii cu brânză. Medicul susține că este o combinație fatală pentru siluetă

Nutriționista Mihaela Bilic vine și trage un semnal de alarmă în legătură cu consumul de roșii cu brânză, fel preferat al multor români. Cunoscuta specialistă susține că această gustare este o bombă calorică.

Rețetă de omletă la tigaie cu ton și ardei, perfectă pentru un mic dejun gătit rapid și sănătos. Mâncarea poate fi gata în mai puțin de 5 minute

Rețetă de omletă la tigaie cu ton și ardei, perfectă pentru un mic dejun gătit rapid și sănătos. Mâncarea poate fi gata în mai puțin de 5 minute

Micul dejun este considerat de mulți specialiști în nutriție ca fiind masa principală a zilei. Iată rețeta inedită de preparare a unui mic dejun rapid și sănătos, care poate fi gata în mai puțin de 5 minute.

Ce mâncăruri nu trebuie consumate, dacă au fost ținute mai mult de o zi în frigider? Specialiștii spun că aceste alimente devin periculoase, după 24 de ore

Ce mâncăruri nu trebuie consumate, dacă au fost ținute mai mult de o zi în frigider? Specialiștii spun că aceste alimente devin periculoase, după 24 de ore

Tendința românilor este să creadă că orice preparate pot fi consumate și câteva zile mai târziu, cu condiția că sunt ținute în frigider. Acest lucru este complet fals în cazul anumitor mâncăruri, susțin specialiștii în alimentație.

Ciorba rădăuțeană de pui, în topul celor mai bune supe din lume! Cine a inventat celebra ciorbă

Ciorba rădăuțeană de pui, în topul celor mai bune supe din lume! Cine a inventat celebra ciorbă

Ciorba rădăuțeană de pui, promovată drept un remediu pentru mahmureală, și-a câștigat locul în topul celor mai gustoase supe din lume, conform unei publicații gastronomice.

Leguma ieftină și accesibilă, despre care se spune că poate trata tiroida, dar și ficatul. Despre ce legumă este vorba?

Leguma ieftină și accesibilă, despre care se spune că poate trata tiroida, dar și ficatul. Despre ce legumă este vorba?

Există o legumă plină de beneficii, care poate îmbunătăți funcții importante ale organismului. Este ieftină și ușor de găsit în orice magazin.

Rețeta secretă a lui Chef Florin Dumitrescu, pentru un cozonac delicios și pufos de Paște

Rețeta secretă a lui Chef Florin Dumitrescu, pentru un cozonac delicios și pufos de Paște

Cozonacul se numără printre mâncărurile de tradiție la orice masă de Paște. Pentru cei care preferă să prepare desertul tradițional acasă, iată o rețetă inedită de-a lui Florin Dumitrescu, pentru un cozonac pufos.

Ce fel de brânză se folosește pentru o pască gustoasă. Cum se aleg ingredientele pentru o pască de invidiat?

Ce fel de brânză se folosește pentru o pască gustoasă. Cum se aleg ingredientele pentru o pască de invidiat?

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea Paștelui, iar gospodinele au intrat pe ultima sută de metri când vine vorba de pregătirile pentru masa de Paști. Pasca tradițională este nelipsită de pe mesele românilor de Paște, de aceea, ingredientele pentr

Care sunt diferențele dintre supă şi ciorbă? Iată o greșeală pe care multe dintre gospodine o comit atunci când le prepară

Care sunt diferențele dintre supă şi ciorbă? Iată o greșeală pe care multe dintre gospodine o comit atunci când le prepară

Este de necontestat faptul că supele și ciorbele sunt printre mâncărurile preferate de foarte mulţi români, dar puţini ştiu, însă, care sunt diferențele dintre cele două preparate.

Topul alimentelor cu beneficii pentru sănătatea ochilor. Ce recomandă specialiștii pentru o vedere mai bună

Topul alimentelor cu beneficii pentru sănătatea ochilor. Ce recomandă specialiștii pentru o vedere mai bună

Potrivit experților, există alimente care pot fi consumate pentru îmbunătățirea sănătății ochilor. Menținerea unei diete echilibrate poate ajuta pe oricine să își mențină ochii ochii sănătoși și să reducă riscul de a dezvolta diferite afecțiuni oculare.

Rețetă simplă și ieftină pentru cozonac de post, cu ciocolată. Va impresiona pe oricine

Rețetă simplă și ieftină pentru cozonac de post, cu ciocolată. Va impresiona pe oricine

Rețeta pentru cozonacul de post este potrivită pentru oricine, dar mai ales pentru persoanele care doresc să gătească de post înainte de sărbător. Aceasta este alegerea perfectă pentru pentru persoanele care țin încă post și vor să se bucure de un desert

Secretul fierberii ouălor de Paște, pentru un gălbenuș perfect, fără înverzire

Secretul fierberii ouălor de Paște, pentru un gălbenuș perfect, fără înverzire

Mai sunt puține zile până la sărbătoare de Paște, iar pregătirile au început deja pentru unele gospodine. Ca în fiecare an, ouăle roșii vor fi nelipsite de pe pe mesele românilor. Iată o metodă inedită pentru ca gălbenușul oului să nu se mai înverzească.

Alimentul care nu expiră niciodată! Mulți români sunt surprinși când află despre ce este vorba

Alimentul care nu expiră niciodată! Mulți români sunt surprinși când află despre ce este vorba

Există anumite alimente care pot fi consumate chiar și după depășirea termenului de valabilitate, iar unul dintre ele nu expiră niciodată. Acest lucru este cu adevărat uimitor.

Ce ceaiuri se recomandă în funcție de diferite probleme de sănătate, și nu numai. Cel de ghimbir, bun pentru digestie

Ce ceaiuri se recomandă în funcție de diferite probleme de sănătate, și nu numai. Cel de ghimbir, bun pentru digestie

Este cunoscut faptul că ceaiurile aduc multe beneficii pentru sănătatea organismului uman. Iată ce ceaiuri trebuie băute în funcție de posibilele probleme întâlnite în viața de zi de zi.

Tratament cu supă de oase - eficient pentru durerile cauzate de schimbarea vremii. Cum se face?

Tratament cu supă de oase - eficient pentru durerile cauzate de schimbarea vremii. Cum se face?

Schimbările subite de vreme cauzează multor oameni dureri de oase. Stilul de viață sedentar, cu un serviciu unde se stă, multe ore zilnic, fie pe scaun, fie în picioare, poate contribui, de asemenea, acestor diferite dureri, de la degete până la articulaţ

Rețetă inedită cunoscută de puține gospodine - Tuslamaua de burtă, o adevărată specialitate

Rețetă inedită cunoscută de puține gospodine - Tuslamaua de burtă, o adevărată specialitate

Tuslamaua este o mâncare cu specific turcesc care face furori în lume, oamenii se îndrăgostesc de această rețetă de la prima degustare. Ei bine, puține gospodine știu secretele acestei rețete, care fac din tuslamaua de burtă o adevărată delicatesă.

Rețetă pentru tocană de post, ca la mănăstire! Tocana de legume a călugărilor

Rețetă pentru tocană de post, ca la mănăstire! Tocana de legume a călugărilor

Fiind în perioada de post, credincioșii caută alternative pentru alimentele din carne. Tocana de legume pare a fi rețeta perfectă acestei perioade pentru toate gospodinele, fiind ușor de preparat..

Rețetă senzațională pentru pâine cu urzici. Este delicioasă și plină de nutrienți

Rețetă senzațională pentru pâine cu urzici. Este delicioasă și plină de nutrienți

Pâinea cu urzici și bicarbonat este extrem de sănătoasă, iar gustul este unul delicios. E nevoie de puține ingrediente pentru un rezultat de senzație.

Rețetă cu ”Varză a la Cluj”, mâncarea cea mai iubită în ”Inima Ardealului”

Rețetă cu ”Varză a la Cluj”, mâncarea cea mai iubită în ”Inima Ardealului”

”Varza a la Cluj” este rețeta cea mai cunoscută din orașul de pe Someș și reprezintă cel ma bine orașul.

O rețetă simplă pentru cartofi prajiti

O rețetă simplă pentru cartofi prajiti

O rețetă simplă pentru cartofi prajiti

Rețeța de fursecuri a lui Adi Hădean:  Fursecuri Linzer cu ness

Rețeța de fursecuri a lui Adi Hădean: Fursecuri Linzer cu ness

Cunoscutul chef Adi Hădean a făcut publică o rețetă specială de fursecuri, numai bună pentru zilele festive.

Rețeta numărul 1 în topul căutărilor Google România 2022. E o prăjitură cu gust inconfundabil de cacao și miez moale

Rețeta numărul 1 în topul căutărilor Google România 2022. E o prăjitură cu gust inconfundabil de cacao și miez moale

În topul celor mai căutate rețete online anul acesta au fost prăjituri, ciorbe, preparate tradiționale, dar și unele exotice precum „tempura”. Clasica „negresă” ocupă prima poziție în topul căutărilor, urmată de „ciorba de miel tradițională” și „zacuscă”.

Topul celor mai scumpe mese tradiționale de Crăciun. Sarmalele românilor au ajuns pe listă

Topul celor mai scumpe mese tradiționale de Crăciun. Sarmalele românilor au ajuns pe listă

Pe cea mai scumpă masă festivă se află gâsca la cuptor din Germania, în timp ce sarmalele româneşti sunt cele mai ieftine, arată un studiu global referitor la ţările care cheltuiesc cel mai mult pentru masa de Crăciun.

Un restaurant din Cluj-Napoca prepară friptura timp de 12 ore: „Totul se afumă cu diverse arome”

Un restaurant din Cluj-Napoca prepară friptura timp de 12 ore: „Totul se afumă cu diverse arome”

Clujul a devenit în ultimii ani raiul gurmanzilor, în special datorită multiculturalitaţii de aici, dar şi a dezvoltării oraşului. Aşa se face că restaurante mai mari sau mai mici de aici au ajuns să fie tot mai apreciate şi chiar premiate la nivel mondia

Ce aliment consumă zilnic Rafael Nadal

Ce aliment consumă zilnic Rafael Nadal

Rafael Nadal a dezvăluit care este alimentul pe care îl consumă zilnic și care îl ajută să fie în topul mondial, chiar și la 35 de ani.

Clătite cu bere. Rețetă specială creată de chef Florin Dumitrescu

Clătite cu bere. Rețetă specială creată de chef Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a prezentat rețeta proprie de clătite.

Sarmale ca-n Ardeal. Reţeta tradiţională pentru masa de Crăciun

Sarmale ca-n Ardeal. Reţeta tradiţională pentru masa de Crăciun

În meniul sărbătorilor de iarnă, sarmalele sunt nelipsite de pe mesele românilor. Reţeta de sarmale ca-n Ardeal se prepară foarte uşor şi rapid. În plus, este extrem de gustoasă şi se poate servi cu mămăligă şi smântână.

Sarmalele leneşului. E cea mai tare reţetă, trebuie să o încerci

Sarmalele leneşului. E cea mai tare reţetă, trebuie să o încerci

Sarmalele sunt populare în România și nu numai. Acest preparat este extrem de apreciat și în Rusia, dar varianta lor se prezintă puțin diferit. Însă, sarmalele lor se fac mult mai rapid și fără prea mari bătăi de cap.

Cea mai simplă reţetă de chec. Se prepară în 5 minute, cu trei ingrediente

Cea mai simplă reţetă de chec. Se prepară în 5 minute, cu trei ingrediente

Cea mai simplă reţetă de chec se prepară în doar cinci minute și include doar trei ingrediente ieftine și la îndemână. Rezultatul este un desert rapid perfect pentru zilele de toamnă, lângă ceaiul sau cafeaua preferată.