Tratament cu supă de oase - eficient pentru durerile cauzate de schimbarea vremii. Cum se face?


Schimbările subite de vreme cauzează multor oameni dureri de oase. Stilul de viață sedentar, cu un serviciu unde se stă, multe ore zilnic, fie pe scaun, fie în picioare, poate contribui, de asemenea, acestor diferite dureri, de la degete până la articulaţii. Există, însă, un remediu excelent. Este vorba despre un tratament cu supă de oase.

Tratamentul cu supă de oase are numeroase beneficii asupra afecțiunile cronice, iar dacă te confrunți cu anemie, diabet, cancer dar și ulcer, acest tratament are numeroase efecte antiinflamatorii, calmante, dar și antimicrobiene. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum se prepară supa de oase!

Mai multe persoane se confruntă cu probleme de sănătate atunci când se schimbă vremea, iar dacă ai dureri de articulații, dar și diferite afecțiuni, există un tratament cu supă de oase care este benefic asupra organismului.

Ce beneficii are tratamentul cu supă de oase

Secretul supei de oase constă în cantitatea de calciu, dar și de fosfor. Atunci când oasele sunt fierte ies din ele, glucozamina și condroidina și acest tratament are numeroase beneficii asupra afecțiunilor gastrointestinale, mai exact gastrită, ulcer, hemoroizi, colita și multe altele. Supă de oase te mai ajută și pentru imunitate atunci când vremea se schimbă și ameliorează diferite alergii, dar și afecțiuni inflamatorii.

Cum se face tratamentul?

Supa de oase poate fi consumată în diferite feluri: o cană pe zi, sau, sub formă de supă cu legume. Iată care sunt ingredientele și pașii de urmat.

  • oase de pui sau de curcan
  • două tulpini de țelină
  • două lingurițe de oțet de mere
  • un kilogram de oase de vită
  • trei morcovi
  • 2-3 cepe
  • sare și piper după gust
  • pătrunjel
  • usturoi

Oasele se pun la fiert, iar mai apoi se adaugă oțetul și se lasă să fiarbă. Atunci când dă în clocot trebuie să dai focul mai mic, iar mai apoi să adaugi ceapa, țelina. dar și morcovii. Atunci când se formează spuma trebuie să o iei cu o paletă. După ce legumele au fiert, se mai adaugă piperul și sarea, după gust pătrunjelul, dar și usturoiul. Supa de oase poate fi atât strecurată, dar și consumată cu totul.

Ce fel de oase se pot folosi?

Dacă îți dorești să prepari supă de oase poți folosi oase de pui, vită, porc, dar și oaie. Este recomandat ca oasele să fie de la coloana vertebrală, membre, coaste sau gât.

Comentarii Facebook