Rețeta băuturii care elimină insomniile, dezvăluită de Lidia Fecioru. Este nevoie de doar trei ingrediente și se prepară ușor și rapid


Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat o rețetă inedită, care poate fi preparată rapid, pentru o băutură care ar ajuta la eliminarea insomniilor.

Potrivit specialistei, cu ajutorul a doar trei ingrediente, se poate obține o băutură sănătoasă, gustoasă și afrodiziacă, care poate elimina complet problema insomniilor.

Lidia Fecioru spune că pentru a prepara băutura, este nevoie doar de apă, două banane și scorțișoară. Procesul prin care este obținut acest amestec este unul extrem de ușor și rapid și poate fi preparat seară de seară.

„Se prepară simplu: la un litru de apă se pun două banane, se taie rondele și se adaugă două bețișoare de scorțișoară. Se pun beţişoare de scorţişoară, şi nu condimentul măcinat.

Punem întâi la fiert scorțișoara cu apa. Când a început să fiarbă, după cinci minute adăugăm banana. După fierbere, putem mixa această băutură. Putem să adăugăm acolo o lingură de miere, dacă vrem să fie mai dulce. Bem un pahar din această băutură miraculoasă cu o jumătate de oră sau cu o oră înainte de a ne culca”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, potrivit Antena 3.

Pe lângă faptul că ajuta la eliminarea insomniilor, Lidia Fecioru spune că această băutură este extrem de gustoasă și are multiple beneficii pentru sănătate. Banana conține calciu, magneziu și fosfor. Calciul este benefic pentru mușchi, inclusiv pentru mușchiul inimii, fosforul este pentru ca organismul să-și acumuleze tot ce înseamnă minerale, iar scorțișoara ajută la tot ce înseamnă circulația periferică.

„Plus că e foarte bun acest amestec, pentru că reglează hormonii feminino-masculini din corp și femeile pot rămâne gravide. Deci face un echilibru hormonal foarte bun.

În plus, această băutură este foarte bună pentru sistemul nervos, pentru cei care au probleme de stres”, a mai declarat Lidia Fecioru, potrivit sursei citate anterior.

Comentarii Facebook