Pâinea care nu îngraşă, făcută după reţeta dezvăluită de Andreea Marin: „E gata în doar cinci minute, se face acasă"


Andreea Marin a împărtășit prietenilor și urmăritorilor săi o rețetă de pâine făcută acasă, în câteva minute, care după spusele ei, nu îngrașă.

„Pâinica promisă de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar cinci minute!”, a transmis vedeta de televiziune. 

Ea ne recomandă să evităm făina tradițională, deoarece există o variantă gustoasă de pâine făcută în casă atunci când se vrea menținerea unei diete fără fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi).

Ingredientele necesare:

  • 65 g făină de migdale (cam 3 linguri cu vârf, o găsești online sau la Plafar) 
  • 2 ouă întregi 
  • 2 linguri de unt topit 
  • o linguriță mică de praf de copt
  • sare după gust 

„Când vrei desert în loc de pâine, înlocuiești sarea cu stevie sau sirop de agave şi cacao. Eu adaug diverse semințe și condimente: chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper. 

Când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de stevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove. 

Amesteci totul într-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute,  doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vrei poți sa mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea.

E tare gustoasă și în dieta mea pot mânca dacă vreau și carne, pește, fructe de mare, brânză, smântână, pot pune unt pe pâine, compensând cu grăsimi bune lipsa carbohidraților”, a transmis Andreea Marin. 

Comentarii Facebook