Termeni & Conditii



Continutul site-ului www.stiridecluj.ro este destinat strict uzului personal, fara niciun scop comerial. Utilizarea site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea site-ului.

 

Pentru utilizarea site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.  www.stiridecluj.ro isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime conditiile si termenii. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste conditii si termeni in totalitate.

Atentionare: Va atentionam ca orice informatie de pe www.stiridecluj.ro nu poate fi preluata decat cu acordul scris al proprietarilor site-ului. Stiri de Cluj. ro nu accepta preluarea niciunui paragraf sau informatie din textele de pe site. Citarea sursei nu este suficienta pentru preluarea unei informatii, a unui fragment sau a unei stiri de pe site, obligatoriu fiind acordul scris al proprietarilor. Persoanele care vor prelua informatii sau texte fara acordul scris al proprietarilor site-ului vor fi actionate in instanta ca urmare a incalcarii Legii Drepturilor de Autor. Accesarea www.stiridecluj.ro presupune acordul tacit cu termenii care urmeaza:

1. www.stiridecluj.ro poate schimba conţinutul site-ului la orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către dumneavoastră.

2. www.stiridecluj.ro poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunţa în prealabil, site-ul.

3. Conţinutul site-ului www.stiridecluj.ro este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

4. Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Prin urmare, nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul.

5. Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al www.stiridecluj.ro.

6.. Stiri de Cluj .ro nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.

7. În cazul în care consideraţi că orice material publicat pe acest site de echipa redacţională sau de oricine altcineva încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate în secţiunea Contact a site-ului.

8. In cazul in care considerati ca orice informatie sau comentariu publicate pe www.stiridecluj.ro va aduce atingere, va rugam sa transmiteti pe adresele de e-mail de la contact un drept la replica, insotit de dovezile pe care le aveti si care va sustin punctul de vedere. De asemenea, ne puteti contacta si telefonic. Stiri de Cluj.ro va lua in considerare IMEDIAT toate drepturile la replica solicitate. Va rugam sa ne semnalati cat mai repede orice informatie sau comentariu care considerati ca va aduce prejudicii pentru a putea remedia situatia intr-un timp cat mai scurt.

DREPTURI DE AUTOR


1. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

2. . Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.stiridecluj.ro

TRANSMITEREA DE INFORMAŢII CĂTRE STIRI de CLUJ .ro

a. Prin transmiterea de informaţii către Stiri de Cluj se înţelege funizarea de către dumneavoastră a unor materiale, incluzând, dar fără a se limita la mesaje, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video.

b. Transmiterea de informaţii către Stiri de Cluj echivalează cu acceptul acordat Stiri de Cluj.ro ca liber de orice obligaţie privind achitarea unei plăţi şi/sau remuneraţii, ne-exclusiv şi pe o perioadă de 50 de ani, să utilizeze, copieze, publice, distribuie, în orice mod şi cu orice titlu, în orice mediu existent ori descoperit în viitor, aceste informaţii.

c. Totodată, prin transmiterea de informaţii către Stiri de Cluj, se prezumă acordul dumneavoastră privind despăgubirea Stiri de Cluj şi/sau a terţilor ca urmare a existenţei/naşterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informaţii. Stiri de Cluj nu acceptă o răspundere limitată din partea furnizorului de informaţii. ATENTIONARE PRIVIND COMENTARIILE SI IDENTIFICAREA DE IP Stiri de Cluj nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile postate pe acest site de alte persoane. Chiar si in cazul persoanelor care sunt angajate cu contract de munca, responsabilitatea si asumarea veridiciatii informatiilor cade in sarcina lor. Ne disociem de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultător, defăimător, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori în secţiunea de comentarii. Precizam ca site-ul STIRI de CLUJ foloseste filtre de cuvinte si de identificare a IP-urilor utilizatorilor care posteaza comentarii, la rubrica de comentarii a stirilor. In acest caz, va atentionam ca in cazul unor comentarii ce contin informatii false, calomnioase sau insultatoare, la solicitarea celor despre care s-au facut astfel de comentarii, acestea vor fi retrase in regim de urgenta de pe site, iar IP-ul Dvs le va fi furnizat pentru a se putea adresa organelor abilitate, daca doresc acest lucru.

OPŢIUNEA DE DEZABONARE Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu mai doresc să primească un newsletter de la www.stiridecluj.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare conţinut în e-mail. Dezabonarea de la newsletter se face online, trimiţând solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de feedback, accesibil pe site după logare.

RĂSPUNDERE JURIDICĂ. DESPĂGUBIRI

a. Stiri de Cluj furnizează instrumente de informare, însă nu oferă niciun fel de sfat şi nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investiţii sau produse.

b. Stiri de Cluj nu cere clienţilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia.

c. Stiri de Cluj nu răspunde pentru erorile, impreciziile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de SITE şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. www.stiridecluj.ro îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri.

d. Fiecare utilizator al SITE-ului este de acord ca, la cererea Stiri de Cluj, să exonereze de răspundere www.stiridecluj.ro pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare, şi să acopere cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document. Persoanele fizice sau juridice responsabile de încălcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislaţiei în vigoare în România.

e. Stiri de Cluj îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza aceste condiţii în orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe site. Imaginile care apar pe www.stiridecluj.ro nu pot fi descarcate de pe site decat cu acordul expres al celui care le-a filmat. In caz contrar, vom apela la instantele de judecata.

Date personale

Utilizatorii care furnizeaza pe www.stiridecluj.ro  date cu caracter personal prin intermediul vizitarii Site-ului beneficiaza de toate drepturile si sunt tinute conform obligatiilor prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date: respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale,precum si dreptul de a se adresa justitiei.

 Legea aplicabila

Prin vizitarea site-ului utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizare sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei,  iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania. Site-ul www.stiridecluj.ro poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei, cat si din afara Romaniei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a utilizatorilor.

IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI-SUS ARATATE VA RUGAM SA NU FOLOSITI SITE-UL SI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA www.stiridecluj.ro