Arena Națională tot nu a primit autorizație ISU: Rămâne închisă


Arena Națională tot nu a reușit să obșină autorizațiile necesare din partea ISU, deși primarul Capitalei, Răvan Sava, anunța că stadionul se va deschide.

Chiar dacă Răzvan Sava, primarul general interimar al Capitalei anunţa redeschiderea arenei, stadionul nu se poate deschide deocamdată din cauza faptului că ISU nu a eliberat încă autorizaţia de securitate la incendiu

Din informaţiile obţinute de ProSport, Dinamo a încercat să obţină aprobarea pentru a juca meciul cu Pandurii pe Arena Naţională. Conducerea lui Dinamo a purtat discuţii cu şefii firmei UTI, care administrează Arena Naţională. Conform informaţiilor primite de la aceştia, stadionul nu se poate deschide deocamdată din cauza faptului că ISU nu a eliberat încă autorizaţia de securitate la incendiu. În plus, susţin surse din clubul Dinamo, Consiliul General al Primăriei nu a aprobat încă preţurile pentru chiria stadionului. Şedinţele Consiliului General au loc la finalul fiecărei luni.

"Astăzi, primarul Capitalei a depus documentaţia la ISU pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu! Ei vor analiza cererea noastră. E o chestiune de zile până să ne dea aprobarea, moment în care Arena Naţională poate fi deschisă. Nu pot să vă spun dacă se va juca fotbal pe stadion în week-end-ul care vine", a declarat, pentru ProSport, Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Ichim a precizat că în curând urmează să fie stabilit și prețul chiriei: "În următoarele două şedinţe se va discuta şi acest lucru. Preţul provizoriu este deja stabilit, deci asta nu împiedică redeschiderea stadionului".

Comentarii Facebook