Ioan Ovidiu Sabău, nemulțumit după U Cluj - Poli Iași, 1-0: „Este falsă această idee că jucătorii de la ”U” Cluj sunt cel mai bine plătiți”


„U” Cluj - Poli Iași, partidă din runda 6 a play-out-ului, s-a terminat cu victoria „șepcilor roșii”, scor 1-0. Soarta celor trei puncte a fost decisă în minutul 53, când atacantul Daniel Popa a semnat singura reușită a partidei.

„Moțul” a subliniat, la finalul partidei, că echipa sa a suferit, în ultima vreme, din cauza programului încărcat. Sabău a precizat, de asemenea, că „U” Cluj a avut ocaziile mai mari cu Poli Iași, motiv pentru care merita să câștige. Tehnicianul a ținut să precizeze de asemenea că ideea că jucătorii de la ”U” Cluj sunt cel mai bine plătiți este falsă.

„O victorie într-un moment delicat, în care ne-am pierdut încrederea. A fost presiune mare. Greu, vreau să felicit jucătorii!

Noi am avut ocaziile mari. Am avut cel mai încărcat program. Este falsă această idee că jucătorii de la ”U” Cluj sunt cel mai bine plătiți.

Vreau să felicit jucătorii pentru că am reușit să obținem această victorie. Era foarte important. În ce situație am fi fost dacă nu câștigam.

Ce bine jucam noi când nu aveam presiune. Sunt momente când te duci jos și te lovești tare, iar noi puteam să ne lovim rău.

Mulți ne-au dat favoriți că meritam să jucăm (n.r.- în play-off), dar la acel meci cu FC Voluntari am clacat. Suntem la al doilea an în Superligă, știu că avem nevoie (n.r.- de victorie).

Ne-am dori mult (n.r.- să joace în preliminariile pentru cupele europene), e o experiență. Poate ne facem de rușine, e o experiență. Eu cred că stăm oricum mai bine decât anul trecut”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la flash-interviu, conform digisport.ro.

Foto. Marius Lucian Jucan/Știri de Cluj 

Comentarii Facebook