O mașină a luat foc pe un drum important din Cluj-Napoca. Șoferii au trecut fără oprească - VIDEO și FOTO


Un autoturism a luat foc pe centura Cluj - Apahida, în zona benzinăriei OMV. Mașina a luat foc, iar pompierii anunță că se îndreaptă spre locul incidentului, anunță ISU Cluj. Un șofer a filmat mașina în flăcări, dar nimeni nu a oprit pentru a-l ajuta pe conducătorul auto.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un autoturism ce se deplasa pe Varianta de Ocolire Cluj Est.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 07:30, iar la fața locului s-a trimis o autospecială incendiilor, unde au găsit autoturismul arzând generalizat. Ocupanții erau ieșiți din acesta. 

Pompierii au lichidat imediat flăcările acționând cu două linii de furtun din direcții diferite. În urma incendiului s-au deteriorat și două panouri fonice amplasate pe marginea drumului”, transmite ISU Cluj. 

Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare arată că incendiul a pornit cel mai probabil de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.

in.jpeg

Comentarii Facebook