Victorie categorică pentru baschetbaliștii de la U-BT în meciul cu Dinamo București. Clujenii s-au calificat în semifinalele Ligii Naționale


Campioana U Banca Transilvania Cluj a învins marţi, formaţia Dinamo Bucureşti în a treia partidă din cinci programate în sferturile Ligii Naţionale.

Clujenii au câștigat fără probleme jocul cu Dinamo București, scor 97- 48  şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.

U-Banca Transilvania s-a menținut la peste 20 de puncte în permanență, iar la un moment dat tabela a indicat inclusiv 51 de puncte. 

Principalii marcatori ai partidei au fost Evans 13 puncte, pentru Dinamo, respectiv Jones 15, Măciucă 13, Mejeris 12, pentru U BT Cluj.

În primele două meciuri, U BT Cluj s-a impus în BT Arena, cu 87-68 şi 81-67, astfel că are 3-0 la general, potrivit news.ro

,,Am încheiat prima serie cu bine, ne-am atins obiectivul. Am avut și în acest meci intensitatea necesară Play-Off-ului. Merge mai departe, vom avea mult timp să ne pregătim de următoarea fază. Trebuie să rămânem extrem de serioși și să ne antrenăm bine în vederea semifinalei.”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania.

Comentarii Facebook