U Cluj a învins pe Poli Iași. Fostul ceferist Tony Da Silva: ”Nu mi-a plăcut jocul nostru”


U Cluj a câștigat cu scorul de 1-0 meciul cu Poli Iași din etapa cu numărul șase din play-out. Victoria este una importantă pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău, care aveau nevoie de un rezultat bun.

Acum, U Cluj este pe locul opt, la un punct în spatele Oțelului.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 55 de Daniel Popa, care l-a învins pe Silviu Lung Junior. Universitatea Cluj este la al doilea succes din acest play-out.

Tony Da Silva: a criticat arbitrajul

Fostul ceferist Tony Da Silva, antrenorul lui Poli Iași, a fost supărat pe rezultat și a explicat că un egal era mai corect.

Nu mi-a plăcut jocul nostru! Cred că a fost un meci care a fost decis de micile detalii. Sunt niște lucruri pe care trebuie să le analizăm pentru că unele lucruri nu le știam pentru că nu am avut timp.

Am încercat să jucăm și mai ofensiv, cu trei fundași centrali, iar pe final am făcut și o schimbare, ca să jucăm mai direct, pentru că nu era timp. Cred ca era echitabil un meci egal, pentru că a fost foarte echilibrat.

Ei au jucători mai scumpi și buget mai mare, dar asta nu este o scuză. Eu îmi asum tot, nu fug. Mai sunt trei finale, dar am simțit că suntem puțin obosiți. Cum meciul trecut nu am fost cei mai buni, acum nu am fost cei mai proști. Ne dorim să salvăm acest club!”, a declarat Tony Da Silva, antrenorul lui Poli Iași.

Acesta le-a reproșat arbitrilor că nu au tratat mai atent faza din finalul partidei, când moldovenii au cerut o lovitură de la 11 metri.

Dar eu spun că Poli Iași nu este un club respectat. Eu accept tot și nu o să vorbesc niciodată de arbitraj. La ultima fază, trebuia să o verifice cu VAR-ul, să liniștești pe toată lumea! Arbitrajul a fost foarte bun, dar trebuia să se uite la VAR.

Mai avem trei meciuri, dar două sunt acasă și noi suntem puternici acasă. Nu fugim! Eu când am venit știam că este dificil, dar mie îmi place presiune. Eu le-am spus și băieților să lase la mine presiunea”, a mai spus fostul campion cu CFR Cluj.

Comentarii Facebook