Un nou succes pentru U-BT în campionat! Clujenii încheie sezonul regulat neînvinși



Campioana U Banca Transilvania Cluj a încheiat sezonul regulat cu zero înfrângeri, după ce a învins-o joi, pe vicecampioana CSM Oradea,  cu scorul 77-73.

Astfel, U BT Cluj intră în play-off neînvinsă. Partida a fost una spectaculoasă și a necesitat o repriză de prelungiri.

Principalii marcatori ai partidei au fost P. Richard 19 puncte, Jones 18, Stipanovic 12, pentru U BT Cluj, respectiv K. Richard 14, Tarolis 13, Arledge 13, Pearson 10, pentru CSM Oradea.

U-BT Cluj-Napoca încheie pe primul loc Grupa cu 36 de puncte, urmată de CSM CSU Oradea, 32 puncte.

Celelalte meciuri din ultima etapă a fazei Top 10 se joacă vineri, între CSO Voluntari – CSM Târgu Mureş şi Rapid Bucureşti – FC Argeş Piteşti, respectiv sâmbătă, între Dinamo Bucureşti – CSU Sibiu şi CSM Constanţa – Corona Braşov.

,,La fiecare meci avem obiectivul de a câștiga. În primul rând, suntem bucuroși că am terminat sezonul regulat pe primul loc și fără nicio înfrângere. Nu știu dacă s-a mai întâmplat așa ceva în istoria campionatului, dar îi felicit pe jucători. 

Cu siguranță jocul nostru nu a fost cel mai bun, nu am avut concentrarea necesară și probabil nici motivația. Nu am început tare, nu am pus fizicul și mentalul la bătaie. 

Totuși, e bine că s-a întâmplat așa, am văzut că nu suntem invicibili și ne-am dat seama că era să pierdem acest meci. La fel s-a întâmplat și la Oradea. Vom revedea cele două partide pe video. 

Urmează Play-Off-ul și ne dorim să terminăm cu bine și acea fază. Noi ne gândim să ieșim campioni naționali, cam atât. Vom aborda fiecare meci la victorie, însă este extrem de greu să termini și Play-Off-ul fără înfrângere. 

Tot timpul ne-am implicat în activități caritabile și mi se pare un lucru extrem de pozitiv. Dacă putem face oameni fericiți care nu au norocul nostru , atunci nu e loc de alte comentarii.”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania. 


Comentarii Facebook