Un șofer din Cluj a bătut recordul de tupeu! Și-a parcat mașina, nu în fața porții cuiva, ci ÎN CURTEA unei clujence și a plecat!- FOTO

Un șofer tupeist si-a parcat mașina în curtea unei clujence și a plecat. După jumătate de oră nu venise încă înapoi


Dacă pentru unii șoferi din Cluj nu este nimic neobișnuit să parcheze în fața porții de acces a unor case, în așa fel încât proprietarii nu mai pot ieși și intra cu mașinile, pentru alții asta pare deja o joacă de copii. Au dus nesimțirea la cote mult mai înalte.

Un șofer din Cluj și-a parcat mașina, nu în fața porții, ci de-a dreptul în curtea unei femei. Nu mică i-a fost mirarea acesteia când a ajuns acasă și a vrut să intre cu mașina și a constatat că este imposibil, că are deja in curte un Mini Cooper care nu îi aparținea.

Crezând că nimeni nu ar putea fi atât de nesimțit, încât să își lase mașina în curtea cuiva mai mult de câteva minute, femeia a așteptat să revină șoferul tupeist. Ceea ce, însă nu s-a intâmplat nici într-o jumătate de oră.

Fără speranță, clujeanca a postat pe Facebook situația trasmitându-i omului să vină totuși să își ia mașina.

”Ti-ai parcat mașina la mine în curte și stau de o jumătate de oră sa intru în curte cu mașina mea. Să îți fie rușine! Vino sa îți iei mașina”, i-a transmis disperată femeia șoferului tupeist.

Comentariile clujenilor care au văzut postarea nu au întârziat nici ele să apară și i-au si dat sfaturi de cum să se răzbune și să închidă poarta pentru a-l bloca pe șoferul tupeist. 

masina parcata in curte.jpg

” Închide poartă și vine mâine după ea”, 

”Închide poarta, și parchează-l cu al tău în fața porții. Dacă vine să iei mașina, spune, că ai băut deja un pahar de vin, azi nu mai conduci.”, sunt doar câteva dintre ideile pe care i le-au dat oamenii clujencei pentru a se răzbuna. 


Comentarii Facebook