Alex Militaru nu poate să o dea uitării pe Carmen Grebenișan! Bărbatul speră la o împăcare, dar influencerița clujeană și-a luat deja un alt apartament


Influencerița clujeană Carmen Grebenișan și Alex Militaru au anunțat oficial acum o lună că o iau pe căi separate. Alina Ceușan, nașa celor doi, a vorbit despre momentele dificile prin care trec finii ei. Carmen și Alex Militaru s-au căsători în 2021, iar la aproape trei ani de la cununie au decis să renunțe la ceea ce numeau iubire mai de curând.

În calitate de nașă de cununie a celor doi, Alina Ceușan încearcă să nu fie părtinitoare și să îi sprijine pe amândoi. Influencerița vorbește în fiecare zi cu amândoi, atât cu Alex Militaru, dar și cu buna ei prietenă, Carmen Grebenișan.

Alina Ceușan a ajuns să îi cunoască foarte bine pe amândoi, încât spune că Alex este cel mai afectat de separare.

În momentul de față, Alex Militaru se află în Bali, într-o călătorie spirituală pentru trei săptămâni, în timp ce Carmen Grebenișan este în New York. Vacanțele erau deja plănuite cu mult înainte de anunțul divorțului.

Mai mult decât atât, așa celor doi a mai dat de înțeles că decizia de a divorța a venit în cel mai potrivit moment din viața lui Carmen Grebenișan. Contrar declarațiilor Alinei Ceușan, în urmă cu doar câteva săptămâni, Alex Militaru a menționat faptul că nu s-a pus problema unui divorț, cu acte semnate la notar, ci pur și simplu de o separare de moment.

„Carmen e bine, e în New York. Încă suntem în continuare și le voi fi. Alex e în Bali, la un retreat. Fiecare dintre ei și-au luat o perioadă de pauză, dar cumva, excursiile astea erau plănuite și înainte de despărțire. Lucrurile se întâmplă în diferite feluri în viață și e important că nu au fost copii implicați, cred eu.

Atunci devin lucrurile complicate și mai grele, când intervine un divorț. Eu am mai spus-o și o mai spun, în calitate de nașă a amândurora sunt alături de ei. Chiar astăzi am vorbit cu Alex, i-am dat un mesaj, l-am întrebat cum se simte, dacă e bine, cum îi merge cu retreat-ul, dacă îi place în Bali.

Da, așa cred (nr. că Alex suferă mai mult). Carmen e foarte bine. Ea a fost și este în continuare o persoană foarte rațională când vine vorba de relații și a simțit că nu se mai află în locul potrivit. Acum, în acest moment din viața ei. A fost cea mai bună decizie. Când va fi pregătită, va comenta situația și va da mai multe detalii. E vorba de viața lor privată”, a spus Alina Ceușan, potrivit Spynews.

Comentarii Facebook