Buhnici recidivează! El crede că bărbații merită salarii mai mari decât femeile: ”Au sănătatea șvaițer”


George Buhnici a ieșit din nou în evidență cu o afirmație pe Twitter, spunând că bărbații ar fi „sexul mai tare”, câștigă mai mult ca femeile pentru că fac munci ”grele și periculoase”.

Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari, dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?” a scris Buhnici pe Twitter luni, 7 noiembrie.

În vară, George Buhnici (40 de ani) a spus că nu vrea să vadă vergeturi și pe litoral și a dat-o ca exemplu pe soția lui, care arată ca o ”minoră”

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!. Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

George Buhnici: Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!

Lorena, soția lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne ferește!

George Buhnici: Auzi, dacă îți spun vâsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese.

Comentarii Facebook