Cum a aflat Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, că va fi tată pentru a doua oară. Fostul portar al lui CFR Cluj este „obsedat de familist”, spune artista


Vlăduța Lupău, în vârstă de 33 de ani și Adi Rus, în vârstă de 30 de ani, formează un cuplu superb de mai mulți ani. Cu toate că se cunoșteau de ani buni, lucrurile au devenit serioase abia după ceva timp, când ambii și-au încheiat relațiile în care erau implicați. Artista a fost atrasă de acesta și au început să vorbească pe rețelele de socializare.

Cei doi sunt căsătoriți din 2019, iar în urmă cu aproape doi ani a venit pe lume primul lor copil, Iair. Acum, vedeta simte din nou bucuria sarcinii și a dezvăluit într-un interviu pentru Viva cum a primit soțul ei vestea ce mare.

Vlăduța a mărturisit că Adi a fost cel care s-a dus să cumpere testul de sarcină, iar surpriza a fost imensă pentru amândoi, când au văzut că a ieșit pozitiv. 

Întrebată cum se simte soțul știind că va avea cel de-al doilea copil, Vlăduța a dezvăluit că „El este extrem de familist de când îl cunosc, după ce a venit Iair a devenit obsedat de familist, deci nu cred că se poate mai mult! E foarte atent și responsabil cu noi cu toți.”

De asemenea, artista a mărturisit că Iair își așteaptă cu entuziasm frățiorul și că se roagă pentru el.

„Iair acum deja a înțeles că vine un frățior, un bebe, și îl pupă, seara, când spunem rugăciunile. Mereu zicem și ca Doamne-Doamne să aibă grijă de bebe și, după ce ne dăm pupicii de noapte bună, el singur vine să pupe burtica, fără să-i fi zis niciodată. Mă bucură tare când îl văd, daaaar, așa cum îl pupă, de fiecare dată zice „Bebe nanana, adică să-l batem. (râde) Știu că o să fie o trecere, cred, dificilă, dar eu sper să înțeleagă și să-l iubească, iar noi o să avem grijă să nu-i oferim momente în care să fie gelos. El nu trebuie să simtă nicio diferență de afecțiune, și atunci, cred eu, totul va decurge normal”.

Comentarii Facebook