Rușine! O zonă din Cluj-Napoca, frecventată de mulți turiști, a fost transformată în toaletă publică; ,,Își fac nevoile pe băncile din stația de autobuz”


Clujenii reclamă că problema neplăcută din zona Gării Cluj-Napoca devine din ce în ce mai mare.

Deși este unul dintre cele mai importante puncte de intrare în oraș, fiind locul prin care mulți turiști ajung în Cluj, spațiul arată și miroase jalnic.

De luni bune cei care locuiesc aici dar susțin că diferiți indivizi, mulți dintre ei fără adăpost, fac mizerie și gălăgie. Clujenii menționează că acești oameni își fac nevoile pe unde apucă, beau fără nicio problemă în public iar poliția ignoră problema. 

,,În zona Piața Gării constant este plin de oameni fără adăpost care dorm și își fac nevoile pe băncile din stația de autobuz, respectiv zona cu patiseria Panemar.

Mirosul este insuportabil, plus ca este periculos și nesigur să se circule prin zona. Deși este plin de mașini de poliție în zonă, nimeni nu face absolut nimic în legătură cu această problemă!”, relatează o clujeancă.

,,Este din ce în ce mai neîngrijită zona, mirosul este neplăcut” - Clujenii reclamă că Piața Gării, poarta de intrare în oraș, este ignorată de autorități


Comentarii Facebook