Acest șofer de TIR filmat pe drumul Cluj - Oradea trebuie identificat și oprit. Altfel oameni nevinovați vor ajunge la cimitir! VIDEO


Șoferul TIR-ului se angajează în două depășiri riscante în câteva secunde pe drumul Cluj-Oradea

Imagini video șocante, publicate astăzi, arată cum un conducator de TIR e la un pas de a lovi frontal, în mare viteză, un autoturism care circula regulamentar, dupa care se înscrie intr-o alta depașire la fel de riscantă.

Rareori se poate vedea atat de mult dispreț față de viața și sănătatea ceorlalti participanți la trafic. Acest șofer "profesionist" depășește un autovehicul fara să-i pese că din contrasens circula regulamentar la mică distanță un autoturism. Pentru a evita impactul, șoferul autoturismului se retrage cât poate de mult pe acostament și reușește sa se salveze.

Fără nicio tresărire, fără să dea vreun semn că a conștientizat ce tragedie se putea întâmpla, șoferul de TIR se lanseaza într-o nouă incursiune, la fel de riscantă. Intra în depășirea unui camion fără a avea deloc vizibilitate, in fața sa aflandu-se un alt camion si inca un autoturism.

Astfel de comportamente in trafic pot duce la accidente grave soldate cu răniri sau chiar pierderi de vieți, motiv pentru care sperăm ca autoritățile rutiere se vor autosesiza și vor aplica legea in acest caz.

Comentarii Facebook