CFR Călători suplimentează numărul trenurilor în minivacanța de 1 Mai și Paște


CFR Călători anunță că va asigura un program de transport special cu prilejul minivacanţei de 1 Mai şi Paşte, pentru facilitarea deplasării pasagerilor spre destinaţiile de vacanţă, dar şi spre domiciliu.

În perioada minivacanţei 30 aprilie/1 mai - 6/7 mai 2024, pasagerii au în plus faţă de trenurile existente în programul obişnuit de circulaţie mai multe legături spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Bistriţa Nord, Cluj-Napoca, Braşov, conform unui comunicat al companiei.

„În zilele cu trafic crescut din această minivacanţă, CFR Călători pune la dispoziţia publicului călător capacitatea maximă de transport tehnic disponibilă pentru asigurarea deplasării către zonele de interes aflate pe teritoriul ţării. 

Se va monitoriza atent traficul de pasageri şi în funcţie de evoluţia şi dinamica cererii de călătorie, compania va suplimenta operativ cu vagoane trenurile care circulă spre/dinspre cele mai solicitate destinaţii în limita parcului de material rulant tehnic disponibil", se spune în comunicatul CFR.

Pasagerii se pot bucura de reduceri de până la 10% la cumpărarea cu anticipaţie sau dacă optează pentru oferta dus-întors. De asemenea, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenţii beneficiază de 90% reducere la călătoria cu vagoane clasa a 2-a.

Comentarii Facebook