Un nou zbor regulat Cluj-București, de cinci ori pe săptămână la prețuri mult mai mici decât Tarom. Curse din Cluj de la 38 de euro


Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj anunţă debutul zborurilor spre Bucureşti, operate în premieră de compania aeriană Animawings

 


Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță debutul unor noi zboruri regulate directe spre Bucureşti, în toamna anului 2024. Primul zbor de pe Aeroportul Cluj este programat în 16 septembrie 2024, iar prețul biletului este acum pe site 38.2 euro.


Începând cu data de 16 septembrie 2024, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vor fi operate în premieră noi zboruri interne spre capitală țării, de către compania aeriană Animawings, cu 5 frecvenţe săptămânale, de luni până vineri, după următorul program:
 

Ruta

Zile de operare

Oră plecare

Oră sosire

 

Cluj-Napoca (CLJ) – Bucureşti (OTP)

Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri

CLJ 08:40

OTP 09:35

 

Bucureşti (OTP) – Cluj-Napoca (CLJ)

Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri

OTP 07:00

CLJ  07:55


 


Zborurile directe Cluj-București vor fi operate de compania aeriană Animawings cu aeronave de tip Airbus A220, ce dispun de 8 locuri la clasa business și 130 de locuri la clasa economic, iar biletele puse deja în vânzare, vor avea un preț de pornire de 38 euro per segment.

 


Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj a transmis următoarele: „Apreciem decizia companiei aeriene Animawings de a opera din această toamnă aceste zboruri interne, spre București, de pe Aeroportul Internațional Cluj. Prin aceste conexiuni mai bune cu capitala țării se va sprijini cu succes mediul profesional și de business, precum și turismul intern, iar conectivitatea sporită a regiunii va dinamiza și mediul economic. Suntem convinși că destinația se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni dar și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport, pe toate segmentele de trafic.

Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluja precizat: „Cluj-București este o rută extrem de solicitată de pasagerii noștri. Decizia companiei aeriene Animawings vine în completare la ceea ce avem deja în operare, cu ceilalți  parteneri aerieni de pe aeroport, Bucureşti fiind una dintre cele mai solicitate destinaţii, adeseori cu lipsă de capacitate și prețuri relativ ridicate. Mai multe opțiuni de călătorie înseamnă o ofertă diversificată de servicii, dar și costuri mai reduse pentru pasagerii clujeni. Dorim mult succes companiei aeriene Animawings în eforturile sale de a-și diversifica portofoliul de rute operate și suntem convinși că vor deschide în curând și alte destinații de pe Aeroportul Internațional Cluj.”

Compania aeriană Animawings a fost înființată în 2020 și este una dintre cele mai noi companii aeriene din România, cu sediul în București, cunoscută pentru zborurile regulate spre destinațiile sale din Insulele Grecești, dar și pentru expertiza sa în operarea de zboruri tip charter pentru turoperatorii români, parteneri și/sau persoane fizice.

În prezent, alături de zborurile spre capitala României, compania Animawings mai operează de pe Aeroportul International Cluj și zboruri charter spre Hurghada (Egipt) și Zakynthos (Grecia).Zborurile directe spre București sunt disponibile spre vânzare, iar mai multe detalii privind acestea puteți regăsi accesând site-ul  https://www.animawings.com/

Comentarii Facebook