Reacție nervoasă a lui Niculescu în urma lipsei de fair-play a clujenilor: ”A fost lipsă de caracter”


Antrenorul celor de la CS Mioveni, Claudiu Niculescu, este nervos din cauza rezultatului din partida din sferturile Cupei României, împotriva echipei CFR Cluj.

Clujenii au reușit să învingă cu scorul de 3-4, după ce au fost conduși aproape trei sferturi din partidă cu 3-0.

Totuși, golul care a egalat scorul, marcat în minutul 87, a fost unul care a dat dovadă de lipsă de fair play. Gazdele au dat mingea afară pentru a permite intrarea pe gazon a medicilor, dar la reluare CFR Cluj nu a înapoiat mingea gazdelor, iar Ivanovski a trimis mingea spre Tade, care a marcat.

Niculescu a răbufnit la finalul partidei, precizând că acel gest a arătat ”lipsă de caracter”.

"Sunt supărat, nervos, frustrat. 60 și ceva de minute nu ne-au pus niciun fel de problemă și...este incredibil. A fost lipsă de caracter. Echipa aceasta este obișnuită cu așa ceva, cu lipsa de caracter. Și eu sunt supărat pe jucătorii mei, că ei se cred în Anglia, cu acel stil de fair-play. Eu îmi asum acest eșec, sunt nervos în acest moment. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat", a comentat Claudiu Niculescu la finalul partidei, la sport.ro, vizibil afectat de deznodământ.

"Le-aş zice multe arbitrilor de azi, dar nu ştiu cu ce să încep. Nu ştiu ce naiba să zic. Dacă spun ceva, mă suspendă 7-8 etape. Sunt înalţi, drăguţi, eleganţi, frumoşi, atât. Le-a dat penalty-ul ăla uşor care i-a băgat în joc. Am rămas fără cuvinte. E incredibil! Toate mi se întîmplă numai mie. Ar fi fost o performanţă uriaşă să mergem în semifinale. În actualul format e aproape imposibil ca o echipă din Liga a 2-a să ajungă atât de departe", a mai spus antrenorul.

Comentarii Facebook