Meci de baschet în fotoliu rulant organizat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

 

Un meci de baschet în fotoliu rulant va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, miercuri, 3 noiembrie, de la ora 16.00. 

 

Împreună cu sportivii cu dizabilităţi vor juca şi doi baschetbalişti de la U Mobitelco care pe tot parcursul meciului vor evolua în scaune cu rotile.

 

Meciul are loc in cadrul evenimentului "Fii fara prejudecati" organizat de catre o serie de institutii si ONG-uri clujene.

 

Meciul este organizat de Austim Transilvania, Biroul pentru Studentii cu Dizabilitati din UBB, Asociatia PetJoy, Miscarea Studentilor Sportivi UBB, Scoala Speciala Transilvania, Fundatia Estuar, Asociatia Surzilor, Centrul Sfanta Maria, Liceul Pentru Deficienti de Auz, Napoca Proteus, Asociatia Nevazatorilor, Centrul Educational Raluca, Asociatia Positum. Determination.Resilience.Studio Dance Attitude, T Dance - Transilvania Dance Center, Asociatia Disonia.

 

De asemenea, posturile de TVR 1 şi TVR Cluj organizează în data 3 decembrie 2014 două transmisii în direct de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Emisiunea „SE ZICE CĂ...” (TVR1) va poposi la Cluj chiar de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi şi împreună cu echipa emisiunii ”FĂRĂ PREJUDECĂŢI” va transmite în direct între 17,10 şi 18,23 pe TVR 1 şi TVR Cluj un eveniment organizat şi produs în colaborare cu DGASPC Cluj. 

 

În cadrul transmisiunilor vor fi invitaţi mai mulţi artişti, dar şi persoane cu dizabilităţi cu realizări personale deosebite: Raluca, Mihai şi Bogdan, primii reporteri de televiziune cu sindrom Down din Europa, Eduard Novak, câştigătorul medaliei olimpice la Campionatul Paralimpic de la Londra, Vasile Stoica, bărbatul care a făcut turul Europei în scaun cu rotile  ş.a.

Comentarii Facebook