Falub și jucătorii lui ”U”, făcuți praf de Ionel Ganea: Cei de la U Cluj au fost fricoşi. Dacă eram eu acolo, jucam altfel



Fostul antrenor al Universității Cluj, Ionel Ganea, i-a criticat dur pe tehnicianul Adrian Falub și jucătorii săi, după ce aceștia au pierdut finala Cupei României cu 3-0 în fața Stelei.

Ganea susține că ”studenții” au jucat cu un sistem îvechit, precizând că aceștia au fost fricoși, iar dacă se afla el la cârma echipei, lucrurile ar fi stat diferit.

Ionel Ganea s-a arătat dezamăgit de evoluţia a jucătorilor Universităţii Cluj în finala cu Steaua. Fostul antrenor al clujenilor este de părere că tactica lui Adrian Falub a fost una depăşită. Mai mult, Ganea i-a criticat pe jucători că nu şi-au dat viaţa pe teren în cel mai important meci din istoria clubului!

"După părerea mea, U Cluj a jucat cu un sistem învechit. Cei de la Cluj aveau doar 3 mijlocaşi, pe când Steaua a jucat cu 5. Aici s-a rupt echilibrul, iar Steaua a făcut diferenţa. Dacă ar fi abordat un sistem cu 4-5-1, cu 4 fundaşi, 5 mijlocaşi şi un atacant, altfel ar fi fost situaţia. Dar din moment ce tu intri cu gândul să te aperi şi să nu mergi pe atac sau contraatac..aţi văzut că era foarte greu. După 3-0 sau cât era scorul, degeaba s-a schimbat sistemul. Cei de la U Cluj au fost fricoşi. Dacă eram eu acolo, atunci aş fi jucat altfel. În jumătatea Stelei nu se făcea niciun fel de presiune, niciun fel de presing de întâmpinare. Nimic nu se făcea. Practic, până la jumătatea terenului, ei erau lăsaţi să paseze. A fost un presing dezorganizat", a spus Ganea la Sport.ro, potrivit stiridesport.ro.

"Unii jucători au venit cu această scuză că sunt neplătiţi, dar în acea seară trebuia să uite de toate necazurile şi să fie pozitivi. Mai ales că nu au mai fost demult într-o finală...Adică, jucam pe viaţă şi pe moarte!", a mai spus acesta.

Comentarii Facebook