Echipa de volei feminin ”U” Cluj, ia de astăzi numele NTT Data FOTO



Echipa de volei feminin Universitatea Cluj a semnat, miercuri, un acord de colaborare cu NTT Data Romania, devenind astfel ”Universitatea NTT Data Cluj”.

Astfel, compania IT devine unul dintre principalii sponsori ai echipei clujene, proaspăt promovată în liga A1.

În ultimii ani, noi am încercat să fim prezenți în comunitate, pentru că eu am o viziune conform căreia o companie va avea succes pe termen mediu și îndelungat abia atunci când ea va fi percepută ca o companie implicată în comunitate, implicată în special unde, din păcate, din cauza limitărilor financiare, bănuții nu ajung suficient. Cred că este responsabilitatea noastră ca atunci când găsim astfel de zone, să ne implicăm. Desigur, nu ne putem implica peste tot, pentru că și noi avem resurse limitate, dar eu cred că arta, cultura și sportul sunt elemente fundamentale ale societății. Din păcate, în momentul de față, banii chiar nu ajung pentru aceste zone. Am observat, cu o oarecare durere, problemele pe care le au cluburile sportive, astfel că am început să sprijinim această echipă de volei feminin de la Universitatea Cluj și am ajuns la concluzia că dacă nu sprijinim un astfel de fenomen sportiv, începe să sufere, mai ales dacă nu se găsește nimeni care să sprijine chiar o zonă în care audiența nu este la fel de mare, pentru că știm că altfel este audiența când mergem pe un stadion de fotbal, iar alta când mergem la un meci de volei sau de baschet. Eu am simțit această colaborare ca fijnd una bună, care a adus rezultate, iar la un moment dat, la insistențele domnilor care se ocupă de această echipă, am analizat și am concluzionat că ar fi bine să ne implicăm într-un mod mai serios în destinul acestei echipe”, a explicat Daniel Metz, CEO-ul NTT Data România.

Suntem foarte onorați că o companie prestigioasă se apropie de echipa de volei feminin. Este o colaborare mai lungă și a fost o colaborare cât se poate de bună, care acum continuă, iar rezultatul va fi o echipă de volei mult mai performant. Vreau să parcurgem toate etapele cu pași mărunți, nu vreau să crește dintr-odată, vrem să știm exact ceea ce facem în fiecare zi, în fiecare campionat”, a spus și directorului clubului sportiv Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu.

Managerul echipei de volei feminin povestit cum, de multă vreme, a încercat să obțină sprijinul NTT Data, iar această colaborare a avut rezultate bune, clubul reușind să promoveze, luna trecută, din nou, în liga A1.

Eu am crezut foarte mult în această echip, motiv pentru care l-am rugat de multe ori pe domnul Metz să ne sprijine și să facă o echipă cum merită Clujul. A înțeles mesajul meu și iată că am ajuns din nou la promovare, care îmi doresc să fie ultima, în sensul că să nu mai retrogradăm niciodată. Perspective sunt, echipa se va pregăti corespunzător. Sunt foarte mulțumit că am reușit să obțin sprijinul companiei NTT Data și îl asigur pe domnul Metz, că vom face tot posibilul pentru a fi la înălțimea fetelor”, a declarat managerul echipei de volei feminin ”U” Cluj, Constantin Parâia.

De asemenea, acesta a mai spus că, dacă vor reuși să mai obțină finanțări, își dorește înființarea unui centru de copii și juniori.

Vrem ca și Clujul să aibă o echipă performanță și dacă vom mai face rost de finanțare, să înființăm un centru de copii și juniori, care nu implică foarte multe ccheltuieli, ca să cretem copiii clujului, pentru că eu nu sunt adeptul mercenariatului în sport. Se văd rezultatele doar la cluburi, iar la nivel de națională suntem zero. Asta se întâmplă și în volei și în baschet și peste tot”, a mai precizat Parâia.

Managerul susține că, în urma semnării acestui parteneriat, obiectivul este de a consolida echipa și de a se menține în prima ligă, cel puțin pentru început.


Comentarii Facebook