Adrian Mutu a dezvăluit motivul pentru care Ianis Hagi a revenit de la Fiorentina

 

Directorul sportiv al echipei naţionale a României, Adrian Mutu, apreciază că mijlocaşul Ianis Hagi a făcut bine că s-a întors la FC Viitorul de la Fiorentina.

 

A făcut foarte bine că a plecat. Perioada cât a stat acolo i-a prins bine, dar el a fost considerat drept junior. Eu îl văd că parcă e mai puternic, mai compact. În Italia, jucătorii arată altfel, sunt mult mai pregătiţi. Are talent. Mi se pare un alt jucător”, a spus Mutu, la Digi Sport.

 

Mutu crede că Ianis va putea juca în Națională, dacă va avea continuitate. ”Trebuie să continue această perioadă bună, apoi vom vedea. Va trebui să vedem cum joacă şi când nu este Hagi antrenor”, a mai spus Mutu.

 

Ianis Hagi nu a jucat în niciun meci pentru Fiorentina, în acest sezon. El a plecat de la FC Viitorul în 2016, pentru două milioane de euro, și a jucat în ediția trecută din Seria A numai 48 de minute.

 

Ianis Hagi a fost răscumpărat de Viitorul pentru 2 milioane de euro, dar Fiorentina a păstrat un procent de 30 la sută din viitorul transfer al jucătorului. În cele trei meciuri jucate după revenire, Hagi Jr. a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă la Viitorul.

Comentarii Facebook