Dan Petrescu i-a trimis lui Varga lista cu jucătorii pe care îi vrea la echipă


Dan Petrescu (56 de ani) a semnat cu CFR Cluj și deja îl pune pe Neluțu Varga la plată. Acesta vrea trei jucători.

Tehnicianul a avut o aventură în Coreea de Sud, la Jeonbuk, însă nu a rezistat foarte mult acolo.

Petrescu se gândește cum să o readucă pe CFR Cluj în fruntea Ligii 1, iar tehnicianul are o listă de jucători pe care îi vrea.

Petrescu vrea trei jucători: Mateo Susic, Yuri Matias și Adi Păun.

Susic, 33 de ani, se află în Cipru, la Apoel Nicosia, acolo unde evoluează de doi ani. Fundașul dreapta ar putea semna în orice moment cu formația ardeleană în condițiile în care este în ultimele 6 luni de contract.

Yuri, 29 de ani, legitimat la Neftchi Baku, acolo unde a ajuns la dorința lui Adi Mutu, între timp plecat din Azerbaidjan, mai are un an de contract la formația azeră. Totuși, e de presupus că gruparea din Baku l-ar putea ceda pentru suma cu care l-a cumpărat, 400.000 de euro.

Adi Păun, vândut de CFR Cluj, în 2023, la Beer Sheva, a fost și el unul din fotbaliștii cu care Dan Petrescu s-a înțeles foarte bine și pe care acesta ar dori să-i aibă din nou sub "tutelă".

Problema mijlocașului ofensiv de 29 de ani este că mai are o înțelegere cu formația din Israel pentru următorii doi ani. În acest sezon fotbalistul a fost împrumutat la Bnei Sakhnin, scrie iamsport.ro.

Comentarii Facebook