Dan Petrescu, noul antrenor al CFR Cluj

După multe zvonuri legate de revenirea lui Dan Petrescu pe banca celor de la CFR Cluj, anunțul revenirii acestuia la conducerea echipei din Gruia a fost făcut aseară de jurnalistul Horia Ivanovici, în direct la Prima Sport 1. Acesta a declarat că a vorbit pe whattapp cu patronul Neluțu Varga și că acesta i-ar fi transmis că Dan Petrescu a semnat pe o perioadă de trei ani. 

„Am vorbit pe whatsapp cu patronul Nelu Varga și mi-a zis acum ceva. Dan Petrescu a semnat pe 3 ani cu CFR Cluj, începând din vară”.


Dan Petrescu, noul antrenor al CFR CLUJ- deocamdată are nevoie de o pauză

Jurnalistul a mai adăugat că s-a semnat deja, ”dar Petrescu nu a vrut să preia acum echipa, are nevoie de o perioadă de pauză”, a spus jurnalistul Horia Ivanovici, în direct la Prima Sport 1.

După plecarea de la Jeonbuk Hyundai Motors, din Coreea de Sud, Dan Petrescu era liber, de aici și multiplele zvonuri legate de revenirea acestuia pe banca feroviarilor. Momentul despărțirii acestuia de echipa sud-coreeană a coincis și cu demisia lui Adrian Mutu de la CFR, în urma înfrângerii dramatice suferite în fața celor de la Corvinul în Cupa României. 

Cu Dan Petrescu ca antrenor, CFR Cluj a câștigat campionatul de patru ori. 


Comentarii Facebook