Meciul CFR Cluj- FCSB este sold out! CFR-iștii nu renunță încă la titlu, deși au de recuperat 10 puncte


Suntem SOLD OUT la meciul cu FCSB - este mesajul afișat pe pagina de Facebook a clubului din Gruia.  Oficialii CFR Cluj au anunțat că toate biletele disponibile pentru derby-ul cu FCSB s-au epuizat.

CFR Cluj are de recuperat 10 puncte, dacă vrea să rămână în lupta pentru titlu 

Meciul dintre CFR și FCSB se joacă duminică, 14 aprilie 2024, de la ora 21.00, și face parte din Etapa a patra a turneului play-off din Superliga 2023/2024. FCSB a acumulat până acum 41 de puncte, iar CFR Cluj are 31 de puncte.

Etapa precedentă le-a adus ambelor echipe victoria. FCSB a câștigat pe teren propriu cu 2-0 în fața Universității Craiova, în timp ce formația din Gruia a învins în deplasare pe Rapid. Victoria echipei din Gruia a fost complet neașteptată, în contextul în care a venit imediat după demisia antrenorului Adrian Mutu, cauzată de înfrângerea dureroasă în meciul cu Corvinul Hunedoara (4-0). 

CFR Cluj nu renunță la titlu și speră într-o victorie în meciul CFR -FCSB, de duminică 14 aprilie 2024

Patronul CFR Cluj Ioan Varga este foarte încrezător în jucătorii săi și a declarat că nu renunță la titlu. Fără îndoială, la asta a contribuit victoria fără drept de apel obținută de echipa din Gruia în fața celor de la Rapid. 

Dacă vor reuși să câștige duminică, clujenii, care sunt pe locul 2, se vor apropia la 7 puncte de liderul FCSB. 


Comentarii Facebook