Mutu îl ”împunge” pe Varga, după ce CFR Cluj a pierdut cu 5-1 meciul cu Farul


Adrian Mutu (45 de ani) a stat puțin la CFR Cluj, cu toate că e prieten bun cu Neluțu Varga. După ce a pierdut cu 4-0, cu Corvinul Hunedoara, în Cupa României, Mutu a fost presat să își dea demia. 

Supărat de modul în care a fost tratat, ”briliantul” l-a ironizat pe patronul Neluțu Varga după ce ardelenii au pierdut cu 5-1 duelul cu Farul.

Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj pe data de 3 aprilie, a doua zi după eșecul dezastruos din sferturile Cupei României. De atunci, ardelenii au jucat trei partide și au câștigat doar una, cu Rapid în deplasare. A urmat înfrângerea din partida cu FCSB și eșecul usturător de la Constanța, în care trupa lui Gheorghe Hagi s-a impus cu 5-1.

Nu mă așteptăm (n.r. să piardă cu 5-1 la Farul). Atunci când am făcut eu 2-2 la Galați și 1-1 la Constanța, multă lume era supărată și eram criticat pentru faptul că am scos doar un egal la Constanța.

Va dați seama că au fost discuții. Dacă atunci au fost supărați la 1-1, dar vă dați seama acum cum sunt. Nu era vorba de mine. CFR au mentalitate de învingători, au în ADN-ul lor. Sunt martori și ultimii ani din istoria lor unde au câștigat foarte multe campionate.

Nu e foarte convenabil să pierzi 5-1 sec, în deplasare cu o echipă care a intrat pe locul 6 în play-off. Hagi este descătușat, ar trebui atenție la Farul, că vine tare din spate”, a declarat Adrian Mutu, conform Fanatik.

Acesta crede că CFR Cluj, cu Dan Petrescu la timonă, are nevoie de jucători.

Au două înfrângeri, nu cred că s-a mai întâmplat în ultimele 12 meciuri, sau cel puțin cât am fost eu acolo. Denotă fragilitatea lotului, pentru că numeric nu e de ajuns și nu au foarte multe opțiuni. În cazul în care se accidentează sau vor să schimbe, e greu“, a mai afirmat ”Briliantul”.

Adrian Mutu a stat la Cluj fix 70 de zile.

Comentarii Facebook