Soția unui jucător de la CFR Cluj a leșinat după ce ar fi aflat că e înșelată: ”Nu declar nimic despre viaţa personală!”


Forbalistul CFR Cluj, Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), ar avea probleme în viaţa personală, după ce presa din Grecia susţine că s-a despărţit de soţie după ce aceasta ar fi aflat că fotbalistul ar fi avut mai multe escapade la Cluj.

Panagiotis Tachtsidis şi Zeta Theodoropoulou s-ar fi despărţit după ce femeia ar fi aflat că este înşelată de soţul său. Fotbalistul ar fi fost surprins în timp ce se distra alături de două femei într-un club din Cluj. Zeta este o vedetă TV în Grecia şi ar fi avut probleme de sănătate în timpul unei emisiuni. 

Potrivit celor de la enikos.gr, soţia lui Panagiotis Tachtsidis ar fi leşinat când a aflat că soţul său este infidel. Panagiotis Tachtsidis a fost eroul negativ al celor de la CFR Cluj, în ultimul meci al lui Adrian Mutu. Tachtsidis a primit cartonaşul roşu în meciul din Cupă, iar CFR Cluj a primit 4 goluri de la Corvinul Hunedoara, echipă din Liga 2.

Doar m-am simțit rău, așa cum s-a spus în emisiune. Totul este bine acum. Nu vreau să declar nimic despre viaţa personală. Prioritatea mea în acest moment este familia mea, copiii mei. De acum înainte nu am nimic rău de spus despre tatăl copiilor mei. N-am făcut-o în cei nouă ani în care am fost împreună, nici acum nu o fac…”, a spus Zeta Theodoropoulou în presa din Grecia.

Presa tabloidă din Grecia a scris despre o posibilă despărţire dintre cei doi. Tachtsidis şi Zeta Theodoropoulou au împreună 3 copii şi au renunţat să mai interacţioneze de 6 luni pe reţelele de socializare.

Chestionată pe această temă, Zeta Theodoropoulou nu a confirmat, dar nici nu a infirmat despărţirea.

”Nu vreau să declar nimic despre viaţa personală. Prioritatea mea în acest moment este familia mea, copiii mei. De acum înainte nu am nimic rău de spus despre tatăl copiilor mei. N-am făcut-o în cei nouă ani în care suntem împreună, nici acum nu o fac…” a spus soţia lui Tachtsidis în presa din Grecia.

zeta_taxts.jpg

Comentarii Facebook