Dragnea iese la atac: Dosarul Belina e o ficțiune! Vor să distrugă PSD


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ieșit la atac, după ce mai mulți membri ai partidului, inclusiv vicepremierul Sevil Shhaideh, sunt vizați de DNA în dosarul Belina.

Astfel, liderul social-democraților, consideră că acest dosar este o ficțiune și reprezintă un atac la adresa Guvernului, prin care se vra și distrugerea PSD-ului.

"Mi se pare un al doilea atac violent la adresa Guvernului...Dosarul este o ficțiune, dar are consecințe reale cu două doamne ministru foarte, foarte importante. Miza cred că nici macăr nu mai sunt eu, ci PSD. Se vrea distrugerea PSD", a zis Liviu Dragnea la Antena 3.

Acesta a mai spus că a primit în weekend tot felul de mesaje prin care ise transmite că "nu vor sa se limiteze la mine vor sa imi ia si copilul, adica să îl reţină".

Întrebat cum va vota în cazul cererii DNA de ridicare a imunității ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb, Dragnea a răsuns:

"Eu le-am spus colegilor mei de mai multe ori ca in situatii de genul acesta trebuie sa voteze asa cum le dicteaza constiinta, cum o simt ei, sa reziste la orice presiune si sa voteze asa cum se simt ei. Voi vota împotrivă pentru ca dupa parerea mea este o fictiune si este un atac serios la Guvern. Sunt doi ministri importanti pentru aceasta tara. Sigur ca nu-i intereseaza pe cei care au inceput aceasta actiune. Peste o saptamana ce facem? Mai ia doi, nu? Dupa aia inca doi si inca doi si ne trezim ca DNA face Guvernul. Eu voi vota impotriva, o spun de acum, sa tipe toti, si ambasadele sa tipe. Voi vota împotrivă Am dreptul asta constitutional sa votez asa cum cred eu si il voi exercita", a mai spus Liviu Dragnea.

Procurorii DNA au cerut vineri Parlamentului să încuviințeze urmărirea penală a Rovanei Plumb, după ce, în aceeași zi, Sevil Shhaideh, vicepremier și ministru al dezvoltării, a fost pusă sub urmărire penală pentru abuz în serviciu în dosarul ,,Insula Belina".

Comentarii Facebook