Clujeanul Rareș Bogdan, cel mai mare chiulangiu din Parlamentul European de la Partidul Popular (PPE). Mai vrea totuși încă un mandat

Rareș Bogdan este în topul absenților de la Parlamentul European


Rareș Bogdan este în topul absenților din Parlamentul European. Europarlamentarul clujean se află între primii cinci politicieni din Parlamentul European ca absenteism, și este politicianul cu cele mai multe absențe din Partidul Popular. Niciunul dintre colegii lui de partid nu mai este în top 10 absenți. Cu toate astea, el este din nou pe liste pentru încă un mandat de europarlamentar din partea PNL.

Clujeanul Rareș Bogdan are o rată de absenteism de 32.8% , potrivit unei analize făcute de politico.eu. Nici nu prea e de mirare că a lipsit atât, întrucât este prezent la mai toate ședințele de partid și la cele ale Coaliției de guvernare.

Rareș Bogdan candidează și în acest an pentru încă un mandat în Parlamentul European din partea alianței electorale PSD-PNL.

Posturile de europarlamentar sunt deosebit de atractive pentru politicienii români, întrucât înseamnă un salariu de aproximativ 8000 de euro net, la care se adaugă bani și pentru alte cheltuieli, cum ar fi cazare (340 euro/zi) și pentru cheltuielile cu biroul europarlamentar (4800 euro/lună). 

top chiulangii parlamentul european Rares Bogdan.png

Comentarii Facebook