Floreștiul și-a dat acordul pentru demararea lucrărilor la Centura Metropolitană


Consilierii locali din Florești au votat pentru demararea tuturor lucrărilor la centura metropolitană, un proiect așteptat de toți șoferii.

Conform adresei nr. 405333/441/10.04.2024, beneficiarul lucrării solicită emiterea acordului administratorului domeniului public și privat al Comunei Florești în vederea obținerii tuturor avizelor și acordurilor necesare pentru autorizarea proiectului.

Prin Certificatul de Urbanism nr. 303 din 09.04.2024, emis de către Comuna Florești, este precizat expres necesitatea obținerii unei hotărâri de consiliu local pentru exprimarea acordului pentru efectuarea lucrărilor pe domeniul public și/sau privat al comunei Florești”, se arată în referatul de aprobare.

Deja, consilierii locali din Cluj-Napoca au aprobat, vineri, 5 aprilie 2024, actualizarea costurilor pentru realizarea centură. Prețul a crescut de la 1,6 miliarde de euro la 1,7 miliarde de euro, din cauza faptul că încă nu s-a pornit proiectul și prețul materialelor de construcții tot crește.

În ciuda optimismului, șoferii trebuie să știe că încă nu s-a licitat lotul cel mare din centura metropolitană și că în cel mai optimist caz lucrărilor vor dura minim 6 ani. 

Comentarii Facebook