Cluj Arena poate fi inchiriat de oricine pentru o "miuta". Vezi cat costa sa joci o ora


Stadionul Cluj Arena poate fi inchiriat pentru un meci amical de oricine isi permite sa plateasca chiria pe ora, care nu este mica.

Directorul SC Cluj Arena SA, Radu Ratiu, a declarat ca tariful de inchiriere a terenului este de 6000 de lei pe ora. "Cei care sunt cu dare de mana si doresc sa isi inchirieze gazonul si sa joace un meci amical fara crampoane pot face acest lucru. Un meci amical costa 6000 de lei pe ora, iar daca vor sa foloseasca si nocturna mai trebuie sa achite 1.500 de lei", a declarat Ratiu la Realitatea TV Cluj.

Cluj Arena va putea gazdui si nunti, botezuri si alte petreceri. "Avem o sala multifunctionala care poate adaposti peste 200 de persoane, deci daca sunt doritori sa isi organizeze evenimente sau chiar nunti mai mici se pot inchiria. Avem si un spatiu suficient pentru catering", a mai spus directorul Cluj Arena, fostul consilier personal al presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise.

Conducerea societatii care administreaza stadionul vrea sa scoata bani si din pista de atletism, care poate fi folosita pe baza de abonament: 15 intrari costa 60 de lei.

 

Moda "miutelor" pe Cluj Arena a fost lansata de sefii firmei ACI, constructorul stadionului, iar la un meci a fost invitat chiar si presedintele CJ Cluj, Alin Tise.

 

Vezi si...

Alin Tise joaca "amicale" pe stadionul Cluj Arena: "Data viitoare imi chem si familia si bunica de 75 de ani" FOTO

Comentarii Facebook