Proiect surpriză pentru Florești în mandatul 2024 - 2028. Ce a anunțat primarul Bogdan Pivariu, la lansarea candidaturii - FOTO


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, și-a depus candidatura pentru un nou mandat și a anunțat că va construi o piațetă centrală a localității, așa cum au orașele cu 80.000 - 90.000 de locuitori. 

Primarul Pivariu a spus că Floreștiul va avea o nouă școală, dar mai ales un centru de comună, pe modelul orașelor. Acesta nu a dorit să detalii despre terenul pe care l-a rezervat pentru această investiție, deoarece există riscul să apară speculații imobiliare. ”Proiectele mele de suflet sun viitoarea școală și acest centru de comună, care va aduce un plus de calitate vieții din localitate. Voi spune mai multe despre acest lucru, atunci când lucrurile se vor concretiza”, a precizat primarul comunei Bogdan Pivariu.

Primarul Bogdan Pivariu a fost susținut la depunerea candidaturii de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care a vorbit despre proiectele județului care au legătură cu Floreștiul. ”Comuna este extrem de importantă pentru tineretul de aici, care are nevoie de infrastructură modernă. Pentru asta se vor face mai multe investiții majore, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj și Primăria Florești. Trenul metropolitan, centura, metroul și spitalul regional vor duce comuna Florești la un alt nivel. În viitorul mandat, dacă ne veți vota, pot să vă asigur că vom lucra la asta”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Comuna Florești a cunoscut o dezvoltare susținută în ultimii 4 ani, când bugetul localității a crescut de câteva ori, prin atagerea de fonduri europene și creșterea încasărilor locale.

Primarul Bogdan Pivariu este la primul mandat, iar în cei patru ani a redus dramatic numărul de autorizații de construcție pentru blocuri și a reușit finalizarea a două drumuri importante, Eroilor și zona Terra. În ultimul caz a fost rezolvat un blocaj permanent, locul fiind cunoscut sub numele de ”Strâmtoarea Terra”. Acolo s-a reușit deschiderea unui drum nou, care acum a dus la decongestionarea traficului.

Comentarii Facebook