Cel mai bogat român și-a lăsat nevasta pentru o brunetă, care a câștigat emisiunea ”Bravo, ai stil!” - FOTO


Cel mai bogat român, miliardarul Daniel Dines, a divorțat de soția pentru Iuliana Doroftei, câștigătoarea „Bravo, ai stil!”.

Divorțul lui Dines de Simona Ileana Comănescu este treabă veche. Ulterior, Daniel Dines s-a îndrăgostit, fulgerător, de Alexandra, mai tânără cu 16 ani decât el, dar lucrurile nu aveau să reziste. Omul de afaceri s-a despărțit recent de ea, înlocuind-o cu seducătoarea Iuliana Doroftei, este sexy-bruneta care a câștigat ”Bravo, ai stil!”.

Iuliana Doroftei este cu adevărat foarte frumoasă, lucru care l-a atras decisiv pe miliardarul Dines. Acesta a plimbat-o prin vacanțe exotice la bordul Gulfstream-ului de zeci de milioane de euro pe care îl deține.

Daniel Dines și asociatul său, Marius Tîrcă, au creat compania UiPath, prima de tehnologie care a fost evaluată la un miliard de dolari. 

Aceștia au vândut americanilor compania UiPath s-a clasat pe locul al 6-lea în topul firmelor din SUA cu… cei mai fericiți angajați. În 2018, compania a generat un profit de peste 150 de milioane de dolari. Ulterior, investitorii de pe Wall Street, precum Wellington Management, au ”alimentat” societatea cu peste 500 de milioane de dolari, făcându-l astfel pe Daniel Dines primul… miliardar de boţi din lume, scrie cancan.ro.

iuliana-doroftei-castigatoare-bravo-ai-stil.jpgiuliana-doroftei.jpg

Comentarii Facebook