Inna și-a cumpărat un apartament de lux: ”Când e gata vă chem la un drink. Mă laud și cu vecini faimoși” - FOTO


Inna (37 de ani) și-a cumpărat un apartament de lux pe malul Mării Negre, într-un imobil cu 15 etaje și cu toate facilitățile posibile: sală de fitness, piscină și salină. În bloc stau și alte vedete.

Apartamentul este situat într-un bloc cu priveliște spre Marea Neagră și lacul Siutghiol. 

La parterul clădirii se află o sală modernă de fitness, dar și un restaurant. În bloc va fi un centru SPA cu saună, o piscină semiolimpică și o salină. Ea a realizat o ședință foto și a împărtășit imaginile în mediul online.

Primul foto shooting de pe terasa apartamentului meu din Mamaia arată așa. Când e gata vă chem la un drink. Mă laud și cu vecini faimoși, așa că facem și o sesiune de autografe”, a scris Inna pe Instagram.

Fondatorii proiectului descriu complexul ca fiind ”locația ideală pentru cei care apreciază luxul, libertatea și distracția estivală”. Mai multe vedete au ales să își cumpere apartamente în clădirea de la malul mării. Printre persoanele care vor fi vecine cu Inna se numără Simona Halep, Antonia, Alex Velea, Codin Maticiuc, Matei Dima (Bromania), dar și vloggerul Selly.

Încă locuiesc unde locuiam cu chirie și sunt foarte mulțumit, însă am cumpărat un apartament ca o investiție. Încă nu m-am decis care să fie destinația. Dacă să-l țin pentru mine sau dacă să-l dau în regim hotelier, însă nu o să fie apartamentul în care o să locuiesc, pentru că eu locuiesc în București, dar eu consider că am făcut o investiție foarte bună și sunt foarte happy pentru că, în sfârșit, mi-am cumpărat prima mea proprietate”, a mărturisit Selly într-un interviu pentru Antena Stars.

Antonia a spus că este foarte fericită că a reușit să își cumpere un apartament la malul mării și a dezvăluit că în acest fel și-a îndeplinit un vis.

Iubesc marea, așa că mi-am îndeplinit un vis. Împreună cu Alex avem un apartament. Și avem și super vecini: Inna, Selly, Bromania și Codin Maticiuc”, a spus Antonia.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_03_inna-apartament-lux-4.webphttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_03_inna-apartament-lux-3.webphttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_03_inna-apartament-lux-2.webpinna-apartament-lux-5.jpg

Comentarii Facebook