Andi Moisescu, dezvăluiri din intimitatea căsniciei cu Olivia Steer. A spus care este secretul căsniciei lor fericite: „Coincidență rară”


Andi Moisescu a ales să iasă puțin din zona de confort și să împărtășească, într-un interviu, povestea sa inedită de dragoste. Îndrăgitul prezentator a vorbit despre cum și-a cunoscut jumătatea și secretul unei căsnicii fericite cu Olivia Steer.

Întrebat despre modul în care și-a întâlnit soția, Andi Moisescu a povestit că totul a fost „o întâmplare”.

„Un prieten comun ne-a abordat separat pe amândoi, iar datorită deschiderii noastre pentru a ne cunoaște reciproc, s-a întâmplat să avem aceeași disponibilitate. Esențialul în viața oricui este iubirea, și a fost o coincidență rară să fie aliniate toate astrele. Cel mai probabil, a fost norocul nostru. Și nu am ezitat să valorificăm această șansă“, a dezvăluit juratul de la „Românii au Talent”, într-un interviu pentru VIVA.

Moisescu a precizat și care este secretul unei căsătorii de durată.

„Am decis să mă căsătoresc la vârsta de 32 de ani. Nu eram la început de drum, ci abordam viața destul de serios și cred că acest aspect a avut o influență semnificativă în relația noastră. Soția mea a înțeles că sunt orientat spre proiecte pe termen lung, ceea ce a reprezentat un avantaj pentru mine”, a adăugat Moisescu, dezvăluind, astfel, perspectiva sa matură și angajamentul serios pe care se bazează relația sa.

Andi Moisescu și Olivia Steer formează un cuplu de 18 ani și au doi copii împreună. Soția lui Andi Moisescu este cunoscută în mediul online pentru punctele de vedere inedite.

Vezi și: Lucian Mîndruţă o ironizează din nou pe Olivia Steer: ”Trebuie să se chinuie să găsească un pericol nou, așteaptă publicul!”

Comentarii Facebook