De ce a dispărut Georgiana Lobonț din viața publică: ”Abia am așteptat”


Georgiana Lobonț a dispărut din viața publică de o vreme, iar fanii au început să se întrebe ce s-a întâmplat. Ei bine, nu este nimic grav. Artista și-a luat o vacanță de lux alături de familia ei. 

Artista a și anunțat că ia o pauză de la spectacole și că va ta cu familia.

Georgiana a avut în acest an un spectacol uriaș, care a secătuit-o de energie, așa că numai o vacanță putea să o repună pe linia de plutire.

Cântăreața nu a spus unde a ales să plece în vacanță, dar cu siguranță este vorba despre o destinație exotică. Artista nu se poate plânge de finanțe. În luna februarie a cântat în SUA, unde a avut un succes răsunător. Sursele Știri de Cluj spun că a încasat peste 10.000 de dolari la un concert, așa că a revenit acasă doldora de bani de la românii stabiliți peste Ocean.

Abia am așteptat să am parte de astfel de zile frumoase alături de familia mea și prieteni foarte dragi”, a scris Georgiana Lobonț, pe Instagram.

Georgiana Lobonț și soțul ei sunt pe cale să mai bifeze o premieră, sunt în pragul mutării în noua lor locuință. Cei doi au făcut o alegere conștientă de a nu se stabili în București, preferând să investească într-o casă în Dej, pe care acum o amenajează conform viselor lor.

Pregătirile pentru mutare au fost o prioritate pentru cuplu, care a strâns fiecare bănuț pentru a-și transforma visul în realitate. Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au pus suflet în achiziționarea unei case în Dej, planificând să se mute în noul lor cămin chiar înainte de Crăciun. Cântăreața a avut deja o viziune clară despre cum va arăta fiecare colț al locuinței încă de la sfârșitul anului anterior, iar luxul și rafinamentul sunt cuvintele care descriu cel mai bine casa lor nouă.

Cum va arăta casa Georgianei Lobonț! A ales pitorescul Dej, în locul Bucureștiului, dar are cea mai luxoasă casă din oraș - FOTO

Comentarii Facebook