Cum arată apartamentul în care s-a mutat Carmen Grebenișan, după divorțul dureros! A făcut un tur al locației - FOTO


Carmen Grebenișan a divorțat rapid, cu toate că despărțirea a fost dureroasă, și a făcut o achiziție imobiliară, pentru că a ales să se mute din penthouse -ul unde locuia cu Alex Militaru.

Vedeta a ales bine. Noul ei apartament este mobilat cu bun gust, luminile sunt discrete și totul inspiră confort. Carmen Grebenișan a achiziționat un apartament cu patru camere, trei băi și o priveliște spectaculoasă.

Cuplul a avut la început declarații discordante. Carmen a spus că separarea s-a produs, dar Alex Militaru a pretins că este loc de împăcare. Ei bine, vedeta s-a dus într-o vacanță alături de prietena ei, Alina Ceușan, iar la revenire a pus lucrurile la punct și a plecat de acasă. Ba mai mult, aceasta și-a achiziționat și un apartament de lux.

Carmen Grebenișan nu le-a spus fanilor cât a plătit pe noul apartament, dar a făcut un tur filmat al casei. Eleganța este la ea acasă, așa cum se aștepta toată lumea. Predomină nuanțe de bej, crem, negru și alb, iar unul dintre dormitoare va fi transformat într-un dressing spațios.

View din noul meu apartament! Ce poate fi mai bine? 4 camere și 3 băi!”, este mesajul lui Carmen Grebenișan.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_04_Carmen-9.webphttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_04_Carmen-8.webphttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_04_Carmen-7.webphttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_04_Carmen-6.webphttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_04_Carmen-5.webphttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_04_Carmen-4.webphttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_04_Carmen-2.webp

Sursă foto & video: social media

Comentarii Facebook