Gestul emoționant al unei tinere pentru o vânzătoare de langoși din Cluj: „Ar fi un gest frumos acum de Paște pentru un om simplu. Vrea cineva să ajute?”


În cartierul Mărăști, în apropierea Bisericii Sfântul Ioan Botezătorul, o clujeancă vinde langoși la o mică gheretă. Cei care au ajuns prin zonă și s-au bucurat de produsele ei spun că nu au putut să nu observe blândețea femeii. Astfel o tânără s-a gândit la un gest sufletist, să schimbe designul afișelor amplasate pe gheretă, pentru a o face mult mai atractivă, cere doar ajutorul clujenilor pentru a le imprima.

„Este o doamnă extrem de amabilă și cu un suflet minunat pe care aș vrea să o surprind, dânsa are o mică gheretă unde vinde langoși, dar din păcate simt că este "ascunsă în umbră", preparatele sunt foarte gustoase, iar ea te surprinde mereu cu blândețea ei. 

Mă ocup să îi fac design-ul și tot ce constă procesul creativ, dar aș avea nevoie de cineva care ar putea imprima afișele (e vorba de 3 autocolante ce vor fi lipite pe exterior). Vrea cineva să ajute să o surprindem pe doamnă? 

Bineînțeles cineva care deține o papetărie sau se oferă voluntar. Ar fi un gest frumos acum de Paște pentru un om simplu. Mâine eu termin grafica și voi face măsurătorile”, a transmis tânăra pe o rețea de socializare

„Foarte bune langoșele, noi tot timpul cumpărăm de la dânsa, de fiecare dată când ieșeam de la grădiniță fetița mea dorea langoși cu brânză sau dulceață! Și dulceața e făcută de dânsa este bio!”, a comentat o mămică. 

Se pare că doamna cu suflet mare a atras și atenția altor trecători: „Da, e o doamna cu un suflet bun. Într-o zi trecând cu fetita, a vrut plăcintă și nu am avut cash. I-a dăruit-o, acceptând să-i duc banii în altă zi. Foarte frumos gestul dumneavoastră”. 

Comentarii Facebook