Cât de bogat vei fi, după ziua în care te-ai născut. Tabelul banilor nu minte!


Se spune că "banii nu aduc fericirea", dar mulți aspiră la un statut financiar confortabil. Chiar dacă momentan situația ta financiară nu este excelentă, perspectivele s-ar putea schimba în viitor. Se spune că cifra avuției, determinată în funcție de ziua ta de naștere, poate fi un indicator al bogăției tale viitoare.

Data nașterii joacă un rol important în destinul nostru, influențând aspecte precum dragostea, cariera și, desigur, banii. Numerologii explică că cifra avuției poate fi calculată simplu, prin adunarea cifrelor din data de naștere, urmată de adăugarea a 1 la rezultatul final. În cazul în care rezultatul depășește 9, cifrele sunt adunate din nou pentru a obține o singură cifră.

De exemplu, pentru data de naștere 29, se adună 2+9 pentru a obține 11. Apoi, 1+1=2. La final, se mai adaugă 1, rezultând cifra avuției, în acest caz, 6.

Bazându-se pe acest principiu, CANCAN.RO a calculat cifra avuției pentru fiecare zi de naștere. Numerologul Mihai Voropchievici explică că, în ciuda eforturilor depuse în viață, unii sunt predispuși să aibă mai multă bogăție decât alții. Există persoane născute pentru a prospera financiar, în timp ce altele pot întâmpina dificultăți în acest domeniu, indiferent de eforturile lor.

Ne întrebăm de ce unii au bani și de ce alții nu au. Indiferent de toată teoria feng-shui, unii sunt născuți să fie bogați sau să aibă bani sau să știe să-i administreze. Iar alții sunt născuți ori să se mulțumească cu puțin ori cu această stare de sărăcie, cu multă muncă și totuși să fie săraci”, a spus numerologul Mihai Voropchievici pentru Fanatik.

bani-tabel-cifra.jpeg

Comentarii Facebook