Erika Isac, în concert la Turda Arena, în fața a sute de adolescenți. Cântăreața nu urcă pe scenă pe bani puțini - VIDEO


După lansarea piesei „Macarena”, Erika Isac, în vârstă de 24 de ani, a împărțit internetul în două din cauza limbajului dur folosit pentru descrierea abuzurilor împotriva femeilor. După succesul melodiei, aceasta a fost chemată să susțină concerte în toată țara, inclusiv în Turda, în acest weekend, la inaugurarea Turda Arena.

Imaginile de la concert arată că publicul înnebunit după controversata artistă era în mare parte format din tineri cu vârsta cuprinsă între 9 și 16 ani. Deși este încă la început de drum în ceea ce privește cariera, artista are încasări destul de mari din pasiunea sa.

Ce sumă solicită Erika Isac pentru un concert

Erika Isac cere aproximativ 8.000 de euro pentru un concert care are o durată de o oră și jumătate. Suma poate crește în funcție de distanță, potrivit cancan.ro. Astfel, dacă este chemată să concerteze mai departe de București, transportul se plătește separat, în funcție de numărul de kilometri parcurși.

Erika Isac are 24 de ani și a absolvit cursurile Școlii Populare de Arte și Meserii Constanța, secția Canto -muzică ușoară, unde profesor i-a fost Theodor Rădulescu, dar și cursurile secției de actorie din cadrul aceleiași școli. A devenit cunoscută în 2015, pe când era doar o adolescentă, după participarea la „X Factor”. Ulterior, a mai participat la show-ul „The Four” (SUA) și reality show-ul de talente „One True Singer”.

Comentarii Facebook