banner-castane 160-600_4.jpg

Sport

U-BT joacă vineri cu BCM U FC Argeș Pitești

   

Campionii de la U-BT vor întâlni vineri, de la ora 18.15, echipa BCM U FC Argeș Pitești, în Sala SporturilorHoria Demian”, în prima etapă a Ligii Naționale.

 

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, crede că este important ca echipa să înceapă campionatul cu dreptul. ”Sezonul acesta este important pentru noi, responsabilitatea este mare după sezonul reușit pe care l-am avut. Primul meci este foarte important, ar fi foarte bine să începem cu victorie, cred eu că ne-am pregătit foarte bine în această săptămână, băieții au reacționat foarte bine după eliminarea din Champions League, au muncit foarte bine la antrenamente, au fost pozitivi și cred eu că am înțeles cu toții că la antrenamente contează foarte mult să ne îmbunătățim jocul, să fim o echipă, pentru că nu e ușor ca după trei-patru săptămâni de antrenamente împreună să formezi o echipă omogenă. În 18 octombrie este primul meci în FIBA EuropeCup, eu zic că avem o grupă interesantă. Cu trei campioane, noi, Lukoil Sofia și Dinamo Tblisi și așteptăm a patra echipă din grupă, Istanbul BBSK sau Khimik din Ucraina. Va fi cu siguranță grupă puternică.

 

Revenind la adversarii din întrecerea internă, am apucat să văd până acum pe Oradea și Steaua în cupele europene, cu unele echipe am jucat în amicale. Cred că va fi un campionat interesant, un campionat în care pot apărea surprize, cum ar fi Timișoara sau Craiova. Steaua și Oradea sunt echipe puternice, care au investit mult și care au așteptări mari, Sibiul poate fi sus, deci ne putem aștepta la un campionat echilibrat, in care fiecare echipă poate să câștige sau sa piardă cu oricine, mai puțin Dinamo, probabil”, a spus tehnicianul.

 

OUSMANE BARRO, jucător U-Banca Transilvania:

 

Avem o echipă nouă, nu am avut foarte mult timp la dispoziție pentru a ne găsi identitatea, pentru a fi o echipă omogenă. Cred că trebuie să mai treacă vreo câteva meciuri pentru a vedea ce fel de echipă suntem. Formația din Pitești este mai putrenică decât în campionatul precedent, au jucători de lot național. Cred că va fi un campionat echilibrat, multe echipe sunt la același nivel. Va fi o mare provocare pentru noi, sezonul trecut așteptările au fost mari, toată lumea aștepta să câștigăm campionatul, la fel va fi și anul acesta, va fi o mare provocare pentru noi. Cu siguranță fiecare echipă va dori să ne ne învingă”, a spus și Ousmane Barro, jucătorul U Banca Transilvania.

 

Bilete se pot achiziționa online de pe bilete.ro și din locațiile Germanos, Inmedio, Poșta Română.

6-10-2017, 15:51
829 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Sport

11 vizualizări
14-10-2017, 17:10
Irina Begu, în finala de dublu la turneul de la Tianjin» Vezi tot
11 vizualizări
20-9-2017, 20:56
Ce s-a întâmplat cu avionul FCSB-ului care trebuia să ajungă la Cluj» Vezi tot
11 vizualizări
12-10-2017, 12:03
Alex Bologa, un tânăr nevăzător care le dă o lecție de viață clujenilor. A cucerit argintul la Cupa Mondială de Judo» Vezi tot
9 vizualizări
12-10-2017, 10:24
Simona Halep, nominalizată de WTA pentru o distincție importantă» Vezi tot
9 vizualizări
13-10-2017, 17:45
Branko Cuic a ajuns noul Director Executiv Sportiv al ACS U-BT Cluj-Napoca» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?