Dan Petrescu a devenit cel mai bine plătit antrenor din SuperLigă după ce a semnat cu CFR Cluj un nou contract: „E normal să fie așa!”


Dan Petrescu (56 de ani) a semnat cu CFR Cluj un contract valabil din vară pentru următoarele trei sezoane. Patronul lui CFR Cluj a transmis că Petrescu va creiona o echipă de titlu în perioada următoare. 

Pentru a-l motiva să câștige campionatul în noul sezon, Ioan Varga i-a propus lui Dan Petrescu cel mai mare salariu din SuperLigă.

„Am închis (n.r. negocierile contractuale cu Dan Petrescu)! Dan Petrescu va veni din vară. 

Nu pot să spun ce salariu va avea la CFR Cluj, dar va fi cel mai mare din România. E normal să fie așa. Este cel mai bun antrenor din România! Nici nu mi-am făcut griji că nu va accepta. Dan este ca acasă la Cluj și la CFR.

Eu nu sunt pentru locul 2 sau 3. Niciodată nu m-am mulțumit cu asta! Dacă îl aduc pe Dan Petrescu ce înseamnă? Că îmi doresc locul 1. Îi voi face echipă de titlu”, a declarat Ioan Varga, potrivit ProSport.

Potrivit unor surse, 30.000 de euro pe lună ar urma să fie salariul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Petrescu are 224 de meciuri în Ardeal și a câștigat 4 titluri de campion al României. Dan Petrescu va prelua CFR-ul după finalul actualului sezon. Duminică seară, CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu FCSB, scor 0-1. Ardelenii sunt pe locul 2, cu 31 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova.

Comentarii Facebook