Cristi Manea își anunță plecarea de la CFR, la finalul sezonului: ,,Cred că voi pleca. Nu am ajuns la nicio înțelegere”


După înfrângerea umilitoare cu Farul Constanța, Cristi Manea anunță că, cel mai probabil, va părăsi CFR Cluj, după expirarea contractului.

Formația din Gruia a pierdut, vineri seara, meciul cu Farul Constanța cu scorul 5-1, din etapa cu numărul cinci din play-off-ul SuperLigii.

Jucătorul, aflat în ultimele 6 luni de contract, nu a reușit să ajungă la un acord cu conducerea clubului până acum, astfel, sunt șanse mari să părăsească echipa.

”Nu avem nicio scuză. Suntem vinovați cu toții. Trebuie să facem ceva pentru că mergem la Craiova și o să fie și mai greu. Eu cred că trebuia schimbată toată echipa la pauză. Nu avem nicio scuză. Trebuie să ne trezim. Este dificil.

Acesta este fotbalul. Te pedepsește. În loc să facem 1-1, au făcut ei 2-0. Sunt foarte supărat și pe mine și pe toată lumea. Parcă nici nu mai avem noroc. Nici noi nu suntem bine.

Ce să mai spună (n.r. Dan Petrescu)? Să nu mai îmbrăcăm tricourile astea. CFR ar avea nevoie de un antrenor care să pună piciorul în prag.

Eu îmi fac treaba până la final. Când va expira contractul, cred că voi pleca. Nu am ajuns la nicio înțelegere.”, a declarat Cristi Manea la finalul partidei Potrivit Digisport.ro.


Comentarii Facebook