Simona Halep, șanse pentru locul 1 WTA? Ce anunț a făcut Serena Williams



Ocupanta locului 1 în topul WTA, Serena Williams, a fpscut o declarație surprinzătoare după calificarea în sferturile de finală de la turneul de Grand Slam US Open.

Singura jucătoare din top 10 rămasă în competiție a precizat că se simte mult mai relaxată acum, considerând că a avut o ”carieră minunată”.

New York Times a caracterizat prestaţia Serenei ca fiind "lipsită de constanţă, puţin neglijentă şi cam nepăsătoare". Chiar şi Patrick Mouratoglou, antrenorul sportivei, a sugerat că Serena trebuie să mai crească în joc pentru a-şi trece în palmares titlul de la US Open din acest an. "Dacă vrea să câştige aici, trebuie să joace mai bine", a spus Mouratoglou pentru US Today Sports, potrivit prosport.ro.

Acum sunt mai relaxată. Nu mai simt că trebuie să câştig mereu. Am avut o carieră minunată", a declarat Serena Williams după meciul de luni pentru US Today Sports. Aceasta a continuat: "Bineînţeles că nu vreau ca acesta să fie finalul", făcând probabil referire la eliminarea în sferturile US Open.

Comentarii Facebook