Patronul CFR Cluj e tătic! Cine este blonda care l-a făcut fericit


Neluţu Varga, milionarul care ține cu bani echipa CFR Cluj, a devenit tătic la 53 de ani. 

Femeia care i-a dăruit un copil, Andreea, activează în domeniul de beauty, ea postând pe contul ei de Instagram imagini cu diverse proceduri de înfrumuseţare.

Se cunosc puține informații despre relația celor doi, care știu foarte bine să stea departe de atenția presei. 

Oricum, Neluţu Varga are destulă parte de atenție. Poate chiar prea multă și prea mult stres, dacă ne aducem aminte de AVC -ul suferit anii trecuți din cauza supărărilor. El și-a revenit pentru că a fost dus de urgență la neurochirurgul Ștefan Florian,m care l-a pus pe picioare.

Mă simt mult mai bine acum. Sunt încă în repaus și trebuie să am grijă la tratament. Interdicții? Am un regim alimentar mai strict. Fumez mai puțin, fără alcool, fără grăsimi, fără dulciuri. Doctorii mi-au recomandat și să nu mă mai enervez de la fotbal, nu voi mai pune totul la suflet”, declara Neluţu Varga pentru prosport.ro.

De atunci, Neluțu Varga se simte bine. Recent a trecut prin noi emotii, o dată cu aducerea la echipa a lui Dan Petrescu, căruia i-a transmis că vrea titlul în sezonul următor. ”Am semnat, da. Din vară e antrenorul nostru. (N.r. Ce perioadă) Pe 3 ani. Se întoarce acasă, normal. Un plus valoare, vă daţi seama. Deocamdată el a câştigat cinci campionate, nu alţii.

Trebuie reconstrucţie totală, sigur. La anul visăm să fim ca pe vremuri. Nu avem nevoie de clauze, între noi nu se mai pune problema, el e ca acasă aici. Sperăm Cupe Europene, atât, deocamdată. Nu are rost să visăm, speranţa moare ultima, dar e cam greu să mai iei titlul în condiţiile astea, nu mai ai cum.

Nu are rost să visăm, să ne îmbătăm cu apă rece, trebuie să ne focusăm pe ce se poate anul ăsta, să nu o dăm de gard, iar la anul schimbăm strategia”, a declarat Neluţu Varga, pentru AntenaSport.

Până atunci, CFR Cluj are mult de lucru. Recent, Farul Constanța le-a administra clujenilor un sec 5-1, care i-a aruncat pe locul 4 în Liga 1.

Nelutu-Varga-.jpgandreea-muresan.jpgandreea.jpg353496089_1317688892254451_1134415855488846340_n.jpgandreea-1.jpg

Comentarii Facebook