Federația de Tenis anunță OFICIAL că meciul de Fed Cup cu Cehia se joacă la Cluj

 

Echipa de Fed Cup a României va veni la Cluj-Napoca în luna februarie, pentru meciul din primul tur al Grupei Mondiale cu echipa Cehiei.

 

Federația Română de Tenis a anunțat că meciul se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj, în perioada 6-7 februarie 2016. Simona Halep este una dintre tricolorele care va veni la Cluj-Napoca pentru acest meci.

 

Bineînțeles că voi juca la Fed Cup. De fiecare dată când sunt bine din punct de vedere fizic și mă simt în stare, joc la Fed Cup, am făcut-o mereu. Aștept cu nerăbdare să fiu alături de echipă și - de ce nu - să fac două puncte. Toate jucătoarele Cehiei joacă foarte bine, mai ales Kvitova. Au experiență mai mare la Fed Cup, au câștigat de 3 ori titlul. O să fie un meci greu, dar și noi avem o echipă bună și trebuie să avem încredere că putem fi acolo”, spunea Simona Halep, în luna iulie.

 

Actuala echipă de Fed Cup a Cehiei a câștigat trofeul de 3 ori (2011, 2012, 2014). Cehia are în componență 3 jucătoare în Top 10 WTA: Petra Kvitova (4 WTA), Lucie Safarova (6 WTA) și Karolina Pliskova (7 WTA).

Comentarii Facebook