Sport

E OFICIAL! Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj: Noi vom face totul, vom da totul până la ultima picătură de energie

  
Conducerea CFR Cluj a semnat, oficial, cu Edward Iordănescu pentru a prelua antrenoriatul campioanei României, tehnicianul semnând un contract pe trei ani cu formația din Gruia.

Potrivit site-ului oficial al CFR Cluj, staff-ul său va fi format din Radu Alexandru, antrenor secund, Pârv Bogdan, antrenor cu portarii, Stelescu Ioan, preparator fizic, Cristian Dragotă, preparator fizic și Francisc Marius, analist.

Astăzi, Edward Iordănescu a spus primele cuvinte în calitate de antrenor al CFR-ului, în cadrul unei conferințe de presă la care au mai participat conducătorii clubului nostru, Iuliu Mureșan și Bogdan Mara.

Este un moment fericit pentru mine, este o onoare în acelaşi timp, mă bucură foarte mult să stau la această masă. Întotdeauna am venit ca şi adversar aici, e un moment special pentru mine şi cred că e un drum nou pentru mine şi pentru staff-ul meu. Sper să fie o colaborare fructuoasă, fericită. Mă bucur că voi avea posibilitatea să lucrez pentru un club cu tradiţie. E adevărat că a contat foarte mult şi clubul, dar şi oraşul, un oraş civilizat. Familia mea se va adapta aici. Pentru mine e important că acest club îmi va da posibilitatea să mă bat pentru obiective importante”, a declarat Edward Iordănescu la prima conferință de presă la CFR Cluj.

Noul antrenor al echipei campioane a avut și un mesaj special pentru suporterii „feroviari”.

Suporterii trebuie să aibă încredere, e un nou început, așa este mereu când banca tehnică se schimbă. Noi vom face totul, vom da până la ultima picătură de energie și ne vom pune în practică toate cunoștințele noastre pentru a putea să continuăm parcursul bun, să avem realizări și în plan intern, și în plan internațional. Știu că e un public care a fost răsfățat de-a lungul timpului cu performanțe, un public care este pretențios, dar în același timp un public care este un fin cunoscător. Sperăm să îi aducem în număr cât mai mare la stadion și împreună să trăim cât mai multe momente frumoase!”, a fost mesajul noului antrenor pentru fanii CFR-iști.
13-6-2018, 15:15
68 vizualizări
2 comentarii
fularupulii13-6-2018, 16:45
BAAAAA, cum p.u.l.a mea sa scrii pe fular "FORTZA" CFR ?:)))))

ce idioti analfabeti. prosti din nastere
@fularupulii13-6-2018, 21:31
atat de mult ti se apleaca, ca nu mai poti tu de fularu' ala?

Cele mai citite ştiri din Sport

53 vizualizări
22-10-2018, 17:20
Daniel Stanciu, noul director sportiv al CFR Cluj» Vezi tot
49 vizualizări
22-10-2018, 17:43
Cântecele U Cluj vor răsuna pe Scena Urbană. Când are loc evenimentul» Vezi tot
22 vizualizări
22-10-2018, 13:16
Hagi și Lucescu despre dispariția lui Balaci: Noi suntem un popor de oameni foarte invidioși» Vezi tot
15 vizualizări
21-10-2018, 11:52
A murit Ilie Balaci. Mesajul galeriei Universității Craiova» Vezi tot
12 vizualizări
19-10-2018, 17:51
Veste bună din partea WTA pentru Simona Halep! A fost desemnată jucătoarea anului» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?