Declarație HALUCINANTĂ a lui Iordănescu, după egalul AMAR cu Elveția

 

Anghel Iordănescu a făcut o declanație halucinantă la finalul meciului România - Elveția. 

 

Ne este greu să ducem două meciuri în 3-4 zile”, a spus Iordănescu, lucru confirmat de jucători în teren.

 

Este la mâna noastră calificarea, Ar fi păcat să nu credem în şansa noastră. O victorie cu Albania ne duce mai departe. Nu aş putea vorbi de dezamăgire. Au alergat, dar nu am putut menţine forţa de joc din prima repriză.

 

Consider că echipa noastră a avut două reprize diferite: prima a fost una bună, cu multe momente bune în joc. Am marcat şi am avut şi alte ocazii şi mă refer la şutul lui Chipciu şi la bara lui Săpunaru. Una peste alta, am intrat la pauză cu un avantaj pe care am dorit să îl mărim.

 

Am încercat să jucăm cu centrul de greutate sus şi să încercăm să închidem jocul cu golul doi. Am căzut în repriza a doua şi am fost nevoit să fac două schimbări, mă refer la Pintilii, care reclamă o accidentare destul de serioasă", a declarat Iordănescu, la Pro TV.

 

Am avut momente în care am suferit. Repriza a doua a fost a lor. Ne este greu să ducem două meciuri în 3-4 zile. De aceea am încercat să aducem câţiva oameni proaspeţi în primul 11. La pauză, le-am cerut să nu facă pasul înapoi. Le-am cerut marcarea golului doi. Am văzut o echipă a Elveţiei cu jucători care au câştigat duelurile individuale. Este foarte greu la acest nivel pentru o echipă ca a noastră fără experienţă la turnee finale.

 

Presiunea meciului, a rezultatului, a adversarului ne-a pus în dificultate. E un punct şi suntem din nou în cărţi. Depindem de noi. sper să câştigăm meciul cu Albania pentru că ne dorim foarte mult calificarea. Am primit două goluri fabuloase. La cel de azi, a fost şi şansă, mingea a rămas cu şansă la elveţieni”, a adăugat Generalul la conferinţa de presă. 

 

Jucătorii naționalei au căzut în a doua parte a meciului arătând că sunt obosiți, probabil de vină fiind faptul că toți sunt pe final de campionat în țările în care joacă.

Comentarii Facebook